Angliában új rapsztár van születőben – Megjelent Macca Wiles debütáló EP-je

Macca Willes, az angliai Essexben született, nem volt problémamentes a gyerekkora, az iskolából is kirúgták. Ezt követően a trap/rap kultúra központjába Atlantába költözött ki, ahol már felfigyeltek tehetségére. Két év után költözött vissza az Egyesült Királyságba, számos tapasztalattal és történettel, ezután kezdte el komolyabban karrierjét.

A friss EP producere Matt Schwartz volt, aki olyan formációkkal dolgozott eddig, mint Yungblud, M.O., Massive Attack, vagy Halsey. A kis lemez a ‘Bad Habits’ címet kapta, hiszen elsősorban a belső démonokkal való küzdelemről, a mentális egészségről, a múltbéli kapcsolatokról szól. Az EP-n rock és rap keveredik Macca páratlanul őszinte dalszövegeivel. A kislemezt több sikeres single előzte meg, amelyekről olyan neves nemzetközi magazinok írtak róla eddig elismerően, mint az NME, a Clash, az Earmilk. Az EP dalait a BBC Radio 1 is előszeretettel játszotta, de mind Európában, mind Amerikában több rádiós toplistára is felkerültek.

Ebben a projektben olyan dolgokról beszélek, amelyekről mások nem mernek. Az emberek nem merik kimutatni az érzelmeiket, beszélni a mentális problémákról és a drogfüggőségről. Szeretnék segíteni nekik a zenémmel – mondta Macca, aki generációjának hiteles hangja lett az elmúlt időszakban, és fényes karrier elé néz.

Bad Habits: https://open.spotify.com/album/5mfMKqxst2GLd06EIN5tVR
https://www.facebook.com/wileslondon/