Szerelmi viháncolás a Magyar Színház stúdiószínpadán – Elkezdődött a Hajnalban, délben, este próbaidőszaka

Párkapcsolati titkokat boncolgató, romantikus darab bemutatására készül a Magyar Színház. Az olvasópróbával elindult Dario Niccodemi Hajnalban, délben, este című vígjátékának próbaidőszaka. A kétszereplős darabban Gáspár Kata és Takács Géza küzd meg egymással a szerelemért, az előadást a Jászai Mari-díjas művésznő, Varga Éva rendezi.

Varga Éva - Fotó: Zsigmond László

Varga Éva – Fotó: Zsigmond László

Az egyetlen nap alatt játszódó történetben hőseink a megismerkedéstől egészen az eljegyzésig jutnak, ám közben a párkapcsolatok minden stációját bejárják; egymáshoz simulástól az ádáz veszekedésig, feltétel nélküli szerelemtől az önző, a másikat rabul ejtő ragaszkodásig.

„A mai világban ritka, hogy ki merjük mutatni az érzelmeinket, márpedig én éppen ezt a romantikus érzést szeretném előcsalogatni belőletek az előadás során. Amire az emberek vágynak, de nem merik kifejezni. Azt kell éreznie a nézőnek a színdarab hatására, hogy igen, ez hiányzik az életemből” – mondta el Varga Éva felvezetőjében.

Gáspár Kata - Fotó: Varga Zsigmand

Gáspár Kata – Fotó: Zsigmond László

Zalán János, a Pesti Magyar Színház igazgatója szerint a Hajnalban, délben, este: „Színészközpontú darab, amelyben fontos a jelenlét és a szenvedély, akkor lesz bravúros, ha sok szív van benne. Nem lehet megúszni, hogy megpörkölődj!”

Dario Niccodemi Hajnalban, délben, este című romantikus vígjátéka szórakoztató, olasz színpadi játék, két fiatal fordulatos, olykor hatalmas érzelmi hullámokat keltő szerelmi viháncolása. Az: egyszerre csodálatosan és félelmetesen ismerős történet bemutatóját 2016. január 29-én tartják a Magyar Színház Sinkovits Imre színpadán.

Takács Géza - Fotó: Zsigmond László

Takács Géza – Fotó: Zsigmond László

Forrás: Pesti Magyar Színház