Új átdolgozást mutat be a Budapest Voices a Kobuci Kertben

Második lemezét készíti, és szeptember elején stúdióba vonul a Budapest Voices, hogy újabb underground átdolgozásokat rögzítsen. Annyi publikus, hogy a debütáló albumon nem szereplő, de a fellépésekről ismert Anima Sound System, Ocho Macho és Kimnowak átiratok rajta lesznek a kiadványon, plusz egy olyan vadonatúj átdolgozás is, amit először augusztus 28-án, a Kobuci Kertben hallhat a közönség.

Fotó: Máté Balázs / Stylist: Pozsgai Brigitte / Férfi ingek, nadrágok: Saxoo London / Női ruhák: Magenta / Női cipők: PrimadonnaCollection / Ékszerek: Souffle Budapest

Fotó: Máté Balázs / Stylist: Pozsgai Brigitte / Férfi ingek, nadrágok: Saxoo London / Női ruhák: Magenta / Női cipők: PrimadonnaCollection / Ékszerek: Souffle Budapest

Június elején a Kobuci Kertben kezdte a nyarat, és ugyanott fejezi be a Budapest Voices augusztus 28-án. A már ismert átdolgozások mellett egy vadonatúj átiratot is előad a kórus. Hogy melyik előadótól mely dal lesz az, egészen a koncert időpontjáig titok.

Időközben több dalt is készít Warnusz Zsuzsa, a csapat művészeti vezetője, és nyáron is végig próbál a csapat. Ennek oka, hogy szeptember elején stúdióba vonul az együttes, hogy felvegyenek dalokat a második, jövő tavasszal megjelenő nagylemezükhöz. Az album az eddigi koncepció szerint készül, azaz magyar underground és rock átdolgozások kerülnek rá. Olyan, a fellépéseikről már ismert dalok, mint az Anima Sound Systemtől a Csinálj gyereket, a Kimnowaktól a Gyémánt és az Ocho Machotól (feat. Kowalsky) a Képzeld el másképp.

A nyárzáró koncertre az elővételes jegy 1000 forintért kapható a Kobuci Kert honlapján. A buli napján a helyszínen 1500 forint lesz a belépő.

Részletek: https://www.facebook.com/events/1584356218498168/

www.budapestvoices.hu

Forrás: Pr Garden