Vízparti buli a Fran Palermóval és a Kistehénnel

A Fran Palermo nem rég jelentette meg első nagylemezét, mely igazi mediterrán darab lett. Most teltházas lemezbemutatójuk után egy igazi nyári, napozóágyakkal és vízparttal szegélyezett latinos hangulatú helyre, a margitszigeti Karizma Klubba viszik el tropical jungle rock zenéjüket a Kistehén zenekar társaságában.

fran_palermo_kistehén_karizmaklub

A Fran Palermo a legtöbb zenekartól eltérően nem fekete-fehérben gondolkozik, sokkal inkább technicolorban. Kiadványról-kiadványra újítanak hangzásvilágukon, miközben zenéjük lelke, a táncolós, önfeledt pillanatok, a gitároktól a dobokon, a fúvós hangszereken egyenese a szitárig tartó hangszerparkot felvonultató izgalmas pillanatok, a koncertek közvetlensége a mai napig változatlan. Májusban jelent meg első nagylemezük a MamaZone gondozásában, melyet teltházas közönség előtt mutattak be az A38-on. Most pedig egy igazán forró nyári éjszakára hívnak a Palatinus strandon, ahol a vízpart és koktél bár mellett igazi naplemente bulira számíthatunk tőlük.

Fran Palermo

Fran Palermo

A Fran Palermo ezúttal a Kistehén zenekar előtt lép színpadra, akiknek nem rég, MR2 Akusztik fellépésükkor a Feri elvitte a kabátom című dalukat is feldolgozták.

Időpont: 2015.06.19. (péntek)
20:30 Fran Palermo
22:00 KiSTeHéN
Helyszín: Karizma Klub, Margitsziget, Palatinus strand

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/107611399574025

https://soundcloud.com/franpalermomusic/sets/fran-palermo-fran-palermo
https://www.facebook.com/franpalermomusic
https://instagram.com/franpalermoband/
https://www.facebook.com/KiSTeHeN
https://www.facebook.com/karizmaklub

Forrás: Mamazone