Vasárnap zár a Kaland a dzsungelben kiállítás

Utolsó hetéhez érkezett a Kaland a dzsungelben kiállítás és óriástársasjáték, a kalandvágyó érdeklődőknek még egy hetük maradt, hogy felfedezzék a dzsungelek sokszínű élővilágát.

12 kaland a dzsungelben

A Vajdahunyadvárban megnyílt új, tavaszi kiállítás az áthatolhatatlan rengetegek, a trópusi esőerdők rejtélyes világába kalauzolja a látogatókat. A látványos interaktív kiállításba lépve a látogatók egy óriástársasjátékban találják magukat, ahol tudásukat és szemfülességüket is próbára téve egy mesebeli kaland részesei lehetnek.

06A résztvevők egy Titokzatos Dzsungel kanyargó ösvényeit kutatva képzeletbeli léghajókkal emelkedhetnek a magasba, hogy egy letűnt, távoli birodalom elrabolt aranykincsének eredjenek a nyomába. A képzeletbeli utazáson lépésről lépésre kerülnek közelebb a titokhoz: megismerkedhetnek több kontinens esőerdőinek különleges állataival, titokzatos növényeivel és lebilincselő jelenségeivel, miközben játékos fejtörőkkel, kérdésekkel tesztelhetik tudásuk.

06 a dzsungel hangjai

Az óriástársasjáték során a látogatóknak éles szemmel, jó füllel, logikával és furfanggal kell az útjukba kerülő rejtélyeket megoldaniuk, hogy az erdei labirintusban kalandozva rábukkanjanak az egyetlen helyes útra, mely elvezet az elveszettnek hitt kincshez. Ha a kalandos út végén sikerül megtalálni a kincset, a jutalom sem marad el!

nagyito

Kiállítás a záró hétvégén meghosszabbított nyitva tartással, 9.30-tól 17.30-ig várja az érdeklődőket a Vajdahunyadvárban. A 700 négyzetméteren elterülő kiállítás és óriástársasjáték április 12-én, vasárnap zárja kapuit.

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Városliget, Vajdahunyadvár
Nyitva tartás: K-P 10-17, Sz-V 9.30-17.30
Információ: 06 1 422 0765
Bővebb információ: www.mmgm.hu

Forrás: F Exhibition

 

,