WANTED – új kislemezzel készül Jónás Vera

Időpont, helyszín: 2014. november 22. (szombat), 19:00, Akvárium Klub

2014. november 22-én jelenik meg a Jónás Vera Experiment legújabb kislemeze, WANTED címmel!

Jónás Vera - Fotó: Palkó Eszter

Jónás Vera – Fotó: Palkó Eszter

A tavaly októberben bemutatott GAME című debütáló nagylemezükkel való berobbanás óta csaknem egy év telt el. A Londonban zenei diplomát szerzett nyughatatlan énekes-dalszerző Vera mögött rengeteg fellépés, fesztivál van, köztük egy MR2 Akusztik Plusz koncert is a Müpában. A Cold Fire című dala pedig a Megdönteni Hajnal Tímeát című film egyik betétdala volt. A debütáló nagylemezt jelölték az „Indipendent Music Awards”-on két kategóriában is, négy másik angolszász országbeli lemez között.

A lemez a kontinenst újra elhagyva novemberben jelenik meg Japánban a Whereabouts Records gondozásában.

Verát 2012-ben a OneBeat nevű tehetségprogramba válogatták 32 – a világ minden tájáról összetrombitált – zenész közé, akikkel végigturnézta az Egyesült Államok keleti partját. Az izgalmas projektnek köszönhetően, Vera az idei nyáron a Snétberger Zenei Tehetség Központ fiatal zenészeivel és az említett amerikai csapat néhány tagjával utcai stúdiókat állított fel az ország több pontján, bevonva az arra tévedő járókelőket. Az interaktív zenei projekt nem várt látogatottsággal zajlott le.

Október elején jött ki az énekesnő Gigglyhead John című dalának meghökkentő videoklipje, melyben hol bajuszos férfiként, hol kiskosztümös dominaként végzi a főnöke által elrendelt irodai munkákat.

Vera zenéje különleges, megindító és mély, mindezt olyan természetességgel viszi színpadra, hogy úgy érezzük mintha otthon játszaná nekünk a kanapén. Ha stílusát szeretnénk meghatározni, a személyes könnyűzene volna a legtalálóbb műfaj. A három éve működő Jónás Vera Experiment üdítő színfoltja a hazai és nemzetközi zenei életnek, amire mindannyian büszkék lehetünk!

A WANTED című 4 számos kislemez november 22-én kerül bemutatásra az Akvárium Klubban. A koncert fényét emeli a Kéknyúl Hammond Band, akik a funk, blues és jazz határain mozognak, jó sok groove-os talpalávalóval és Andy Hefler érces, szívet rebegtető orgánumával.

További információk: Vera Jonas Music Facebook | Youtube | Instagram