40 Mínusz – Kardos-Horváth János szerzői lemeze és 47 kedvenc sajátja

KAFKAZ: Ünnepnapi maraton és CD premier!
Időpont: 2014. október 23. csütörtök, 20:30-01:00
Helyszín: Hunnia Bisztró, Budapest V., Bank u. 5.
Az esemény FB-oldala.

A magunk köré alakított világ két alapvető egységre biztosan bontható: fogyasztókra és az ő kegyeikért, szokásaikért, emlékezetükért, de leginkább csak pénzükért versengő cégekre. A fogyasztókat életkoruk szerint, a rájuk jellemző szokásokkal együtt besorolják egy-egy halmazba, amit az idő előrehaladtával frissítenek, de lényegében a besorolások – önmagunk – elől nincs menekvés!

Kardos-Horváth János - Fotó: Kaunitz Miklós

Kardos-Horváth János – Fotó: Kaunitz Miklós

Kardos-Horváth János a növekedési kényszert forradalmasítva létrehozta a “40 mínuszos” közönséghalmazt, amibe természetesen önmagát is tokkal vonóval, besorolta. A termékeny és sok formációnak dalt beszállító szerző – előadó pályája meghatározó darabjait válogatta össze és játszotta fel “szimpli tábortüzesen”. A 47 dal mp3-ban fért fel egy lemezre, mely valószínűleg egyedülállóan 141 perc hosszúságú lett.

János, mint fogyasztók kegyeiért küzdő “cég”, évek óta fellép magánzóként is, önmagát kíséri. A lecsupaszított dalok még közelebb hozzák azt a karcos, de nagyon is valóságos világot amely a szöveg szövetei mögött kirajzolódik. Legyen szó kritikáról, érzelmekről, sírva vigadásról, jók a dalok.

Az eddig sokszor csak rossz minőségű telefonos youtube felvételeken lassan, de biztosan terjedő dalok most végre megvannak együtt egy lemezen és nem kell a műfaj kedvelőinek letöltővadászatot tartani egy -egy rég nem hallott versszakért. A hiánypótló “40 Mínusz” című lemez felvételei a Phoenix Studioban készültek, hangmérnök Jánossy Béla volt.

A limitált példányszámú lemezt 2014 őszén több helyszínen a koncertjegy mellé ajándékba kapja a Tisztelt Közönség, de megrendelésre is van lehetőség:
www.kardoshorvathjanos.hu
facebook.com/kardoshorvathjanosofficial
khjofficial@gmail.com

Forrás: www.kardoshorvathjanos.hu