Godspell a Váci Dunakanyar Színházban

Godspell
Isteni musical, a Spirit Színház előadása

Időpont: 2014. szeptember 20. 19:00
Helyszín: Váci Dunakanyar Színház

Godspell

Mi lehet az oka, hogy a hetvenes években szinte egyszerre, de egymástól függetlenül két mű is a zene, mégpedig a közérthető zene nyelvére fordította a világ legrégibb és legszebb történetét, a Bibliát? Talán az a tény, hogy kultúránk alapműve évtizedekig méltatlan mellőzöttségbe kényszerült. Generációk nőttek fel úgy, hogy legfeljebb érintőleges ismeretséget kötöttek vele. Pedig jellemformáló tanításait, kristálytiszta mélységű történeteit egyetlen társadalom sem nélkülözheti. Hit nélkül – valamilyen hit nélkül – az emberiség a vesztébe rohan. És ha éppen a zene az az eszköz, ami célba juttatja az üzenetet, és eltalálja az ifjú és idősebb nézők szívét – hát akkor szóljon a gyönyörű, fiatal zene!

Szereplők:
Jézus: Egyházi Géza
Júdás: Torres Dani
továbbá a Spirit Színház énekes – táncosai: Faggyas Alexandra, Fábián Niki, Fecske Dávid, Lőrincz Adrienn, Katz Zsófi, Török Tamás, Schupp Gabi.

Rendező: Jantyik Csaba
Koreográfus: Bakó Gábor

Jegyár: 1900 Ft

A Színházak Éjszakája alkalmából színházi kulisszajáráson vehetnek részt az érdeklődők. Izgalmas sztorikat hallhatnak a színház hang- és fénytechnikusától, aki megmutatja, hogyan működnek az előadások technikai kivitelezései.

Ezen az estén a jegypénztár meghosszabbított nyitva tartással várja a nézőket, s minden ekkor megvásárolt bérletre 10%-os kedvezményt adunk.

Forrás: Váci Dunakanyar Színház

Váci Dunakanyar Színház