Figyelem! Közeledik a pályázati határidő! – Godot Art Expo ’24

Kedves Művészek!

Szeretnénk emlékeztetni minden kedves érdeklődőt, hogy már csak néhány nap maradt hátra a Godot Art Expo ’24 pályázatának beküldési határidejéig.

Ne hagyjátok ki ezt a kivételes lehetőséget!

Határidő: 2024. július 14. 12:00

Miért fontos részt venni a pályázaton?

Bemutatkozási lehetőség: A Godot Art Expo 2016 óta a leglátogatottabb fiatal művészeket támogató képzőművészeti vásár Magyarországon. Ez az esemény remek lehetőség arra, hogy alkotásaidat a nagyközönség és a műgyűjtők előtt bemutasd, valamint hogy elismert művészeti szakértők figyelmébe kerülj.

Rangos elismerés: A kiállítás során kiosztott fődíj nyertese lehetőséget kap önálló kiállításra a Godot Kortárs Művészeti Intézet egyik kiállítóhelyén, valamint bekerülhet a Godot Intézet mentor programjába. Ez a program hosszú távon támogatja a művészek pályafutását és fejlődését.

Kapcsolatépítés: A vásáron való részvétel nemcsak bemutatkozási lehetőség, hanem kiváló alkalom is arra, hogy kapcsolatokat építs más művészekkel, műgyűjtőkkel és a művészeti világ más szereplőivel.

Pályázati feltételek:

Pályázók köre: 40 év alatti képzőművészek.

Beküldhető pályaművek: Festmények, szobrok, kisplasztikák, sokszorosított eljárással készült műalkotások, installációk, videómunkák stb.

Beküldési forma: Portfóliók kizárólag e-mailben csatolmányként elküldve (pdf / Word + jpg formátumban, max. 25 Mb).

Fődíj:

A Godot Kortárs Művészeti Intézet önálló kiállítási lehetőséget biztosít kiállítóhelyeinek egyikében, továbbá a fődíjas bekerülhet az intézet állandó művészei közé és részt vehet a mentorprogramban.

Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget!

Ez az alkalom kiemelkedő lehetőség arra, hogy művészeted széles körben elismerésre találjon, és hogy része legyél Magyarország leginnovatívabb művészeti közösségének.

További információ és pályázatbeküldés:

Email: godotpalyazat@gmail.com

Tárgy: Godot Art Expo 2024

Ne késlekedj, jelentkezz még ma, és futtassuk be együtt a művészeted!

Üdvözlettel,

Godot Kortárs Művészeti Intézet

RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS

,