Városban, virágosan! Meghívó az első „BLOOM fest Budapestre”, a Budatétényi Rózsakertbe!

Szerző: Böjtös Kinga

Ahogy a rózsák szépségükkel, illatukkal, színeikkel, szirmaik ízével varázsolnak, ez a hétvége szóljon a növények, virágok adta örömről minden érzékszervvel érezhetően!” – így ajánlja e rendhagyó nyári virágfesztivált Farkas Andrea, a projekt vezetője.

Június 8-9-én, a legszebb pompáját mutató 2,5 hektáros Rozáriumban minden érzékszervünknek kedvező attrakciók kápráztatják el az illatozó rózsák közé látogatókat! Kertészetek, növény- és virágárusok, termelők, kerti berendezések, „zöldítő” vállalkozások, természetközeli dizájn- és különleges növényi eredetű szépségápolási, wellness- és gasztronómiai termékek készítői és forgalmazói mellett színes programok várják a Bloom fest közönségét. 

Vár ránk Buda legrégibb rózsakertjében rózsaillatos reggeli jóga, rózsaolajos meditáció, érzékszervek játékos próbája, szakmai beszélgetések a városi zöldítésről és a rózsatermesztésről, vezetett rózsakerti séta virágnyereménnyel. Lesz különleges sétaszínház a Jane Goodall Intézet szervezésében, ambient zene by Dely a mediterrán teraszon, paradicsom-projekt gyerekfoglalkozás és rózsás-gyógynövényes párnakészítő workshop a Rózsavilággal, miközben a Bloom piknik finomságait fogyaszthatjuk a fűben heverészve!

Legyen június 8-9-e Budapest legvirágosabb hétvégéje a Budatétényi Rózsakertben, melynek pontos címe: 1223 Budapest, Budatétényi út 188-190.

A fesztivál nyitvatartása: 2024. június 8., szombat 9:00 – 19:00, június 9., vasárnap 9:00 – 19:00

Az esemény eventje: https://www.facebook.com/events/1501626617365311

Részletes program, napijegyek és kedvezmények: www.bloomfestbudapest.hu

Fotók forrása: BLOOM Fest Budapest