100.000 Forintot nyerhetsz tánccal!

Táncversenyre hív a Freeszfe az intézmény négynapos fesztiváljának keretében! A maratoni megmérettetést Grecsó Zoltán vezeti és minden érdeklődőt szeretettel várnak az egyedülálló kezdeményezésre.

Június 3-án, szombaton, déltől este nyolcig táncolhatnak együtt a párok. A versenyben több ismert ember, színész is részt vesz, de minden kihívásokat keresőt, színházi társulatot szívesen várnak a szervezők. A tét igencsak komoly, ugyanis a Táncmaraton győztes párosa 100.000 Forinttal gazdagodik! Az esemény a CEU Nádor utcai épületének aulájában lesz megtartva.

A versenyhez előzetes nevezés szükséges, amit előre online vagy helyszínen lehet megvásárolni. A nevezési díj fejenként 1000 Forint, azaz páronként 2000 Forint. Nevezni az alábbi linken lehet: https://www.jegy.hu/program/freeszemle-fesztival-a-lovakat-lelovik-ugye-maratoni-tancverseny-148306/985754

Érkezni párban, baráttal, családtaggal, kedvessel, ellenséggel is lehet! Fontos, hogy a résztvevők olyasvalakivel nevezzenek, akivel szívesen táncolnak át egy estébe nyúló próbatételen. A versenybe bárki, bármikor becsatlakozhat, a fődíjért azonban csak az indulhat, aki végig a táncparketten ropja, méghozzá a szabályokat betartva. Mitől lesz ugyanis igazi Táncmaraton a nyolc órányi kihívás? Párcsere, székfoglaló és szoborjáték is nehezíti a versenyzők dolgát.

A teljes szabályzat a Freeszfe weboldalán vagy az alábbi linken érhető el: http://www.freeszfe.hu/szombat/

A verseny moderátora Grecsó Zoltán, de a talpalávaló is tartogat meglepetéseket. A Táncmaraton nem csak versenyt, de garantált szórakozást és életre szóló élményt ígér, a legstrapabíróbb párnak pedig egy fődíjat is.

A 2023-as FREESZEMLE több mint ötven programmal várja az érdeklődőket. A teljes program itt található: https://www.freeszfe.hu/freeszemle2023/

,