Országos Beatles találkozó 2023 – Budapest, Kobuci Kert: 2023.06.18

Idén már nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre az Országos Beatles Találkozó. Az esemény házigazdája a The Bits Beatles emlékzenekar az idén 80 George Harrison szelleme előtt tisztelegve egy neki dedikált koncertblokkal indítja a fesztivált. Az Országos Beatles találkozón természetesen a Beatles zenéje játssza mindig a főszerepet, de a korábbi évektől eltérően idén méginkább a zene kap hangsúlyt.

„Mindig figyelünk a közönség visszajelzéseire a helyszínen és közösségi médiában is. A tavalyi nagy közönségsikerre való tekintettel az idei évre visszahívtuk Petruska Andrást a fesztivál vendégelőadójaként való közreműködésre, valamint a vendégzenekarunk a Lucy in Da Ska With Diamonds lesz, akik egész különleges adaptációban, Ska stílusban adják majd elő a Beatles dalait. Nagyon nagy öröm és megtiszteltetés, hogy idénre elfogadta a fővédnökséget az a Nick Wass a Höfner Gitárgyár képviseletében, akit a közönség már jól ismer és szeret, hiszen már többször láthatott az Országos Beatles találkozó színpadán és akinek köszönhetően már Paul McCartney basszusgitárja is megfordult Magyarországon a rendezvényen.” – Derecskei Zsolt, főszervező.

Természertesen idén sem maradhat el a dalkitalálós kvízjáték, ahol egészen apró töredékekből kell kitalálni a Beatles dalokat, a győztes pedig értékes ajándékkal gazdagodik, egy eredeti Höfner Beatles basszusgitár is gazdára talál a rendezvény szakmai szponzora, a világhírű Höfner Guitars felajánlásával. Várunk minden Beatles rajongót egy napos, vasárnapi délutánon a Kobuci Kertben Paul McCartney születésnapján, 2023 június 18-án, ahol minden csak a Beatles-ről szól majd.

Az Országos Beatles Találkozó 2023 szakmai támogatója a Höfner Guitars.

Az esemény kommunikációs támogatói: beatlesgame.com, We Love The Beatles

Időpont: 2023. 06. 18. 16:00

Helyszín: Kobuci Kert – 1033 Budapest, Főtér 1.

Linkek, források, kapcsolat

Honlap: https://thebits.hu

Dedikált esemény oldal: https://thebits.hu/the-bits-beatles-koncert-orszagos-beatles-talalkozo-2023-budapest-kobuci.php

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/770861184282185