II. Országos Versíró–versmondó Verseny

2023–ban, a tavalyi sikerre való tekintettel, megrendezésre kerül a II. Országos Versíró–versmondó Verseny, melynek megálmodója és házigazdája Jánosi Ferenc színész, író.

A rendezvénynek idén is a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár ad otthont a Föld napján, április 22-én, délelőtt 10 órakor.

A verseny különlegessége a megszokott versmondó versenyekhez képest, hogy CSAK SAJÁT művel lehet jelentkezni. A verselni vágyókat azonban sem formai, sem tartalmi megkötés nem korlátozza: lehet a versük humoros, romantikus, szívbe markoló, elhangozhat rímbe szedve vagy szabad versként, a lényeg, hogy lenyűgözze a zsűrit, melynek tagjai idén is Nyári Darinka, színésznő, a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár igazgatónője, Kalapos Éva Veronika, írónő és Kardos–Horváth János zenész, dalszövegíró, a Kaukázus együttes frontembere.

A versenyre négy korosztályban (6-9, 10-13, 14-18 és 19+) várják a jelentkezőket.

Amennyiben a költő nem szeretné előadni saját versét, megkérheti erre egy barátját, ismerősét, hiszen a zsűri külön értékeli a művet és az előadást.

A versenyen a tavalyihoz hasonló értékes nyeremények várják a jelentkezőket valamint a győzteseknek sajtómegjelenést biztosítunk.

Az eseményre a nevezés ingyenes, de minden versenyzőnek előzetesen szükséges elküldeni versét a versetirokeselismondom@gmail.com e-mail címre neve és kora megjelölésével április 19-én 24 óráig.

Verseny helyszíne: Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár

Időpontja: 2023. Április 22. 10 óra.

Forrás: II. Országos Versíró–versmondó Verseny,

,