Újra BalkanBeats a Gödörben, és frissebb mint valaha!

A BalkanBeats már ismert hangzásvilága ezúttal friss, trópusi ütemekkel színezve tér vissza február 10-én Budapestre, a Gödör Klubba. A Robert Soko által alapított, Európa szerte népszerű bulisorozathoz csatlakozott DJ GypsyBoxszal közösen dúsítják a dél-vidéki ütemeket. Az este DJ Suefoval és a Szilvási Gypsy Folk Banddel kiegészülve válik teljessé.

A hangsúlyosabb elektronikus vonal mellett fókuszban marad az élőzene. A BalkanBeats egy találkozási pont, és ez nemcsak a lineup-ra vonatkozik, hanem a közönségre is. Mindenkihez szól: romák és nem romák, turisták, külföldiek, budapestiek együtt buliznak, nem számít a kor, az egzisztencia, csak a tánc és a jó hangulat hajnalig!

Ez a partisorozat leginkább abban különbözik a többitől, hogy a BalkanBeats zenéje mély és valódi érzelmeket mozgat meg, ami valós kapcsolódásra ad lehetőséget generációk és szubkultúrák között. 

A két rezidens dj mellett az este folyamán a keverőknél lesz DJ Suefo, akinek a neve a Tilos Rádióból és a ManaMana bulik szervezőjeként csenghet ismerősen. Suefo régóta a budapesti klubok állandó résztvevője, amikor éppen nem Amszterdamban, Bécsben, vagy Berlinben vendégszerepel.

A Szilvási Gypsy Folk Band már korábbi alkalmakkor is erősítette a BalkanBeats eseményeket. Egyértelmű volt a választás. Programja a cigány folklór különböző dialektusaiból vett hagyományos népzene ötvözetéből áll össze. Majdnem az összes cigány népdalt feldolgozták. Az együttes saját számokat is ír és ad elő. Koncertjeik jellemzője a tiszta energia, öröm és könnyedség.

A BalkanBeats Berlin, Párizs, Amszterdam után sok évvel ezelőtt Budapesten a Gödör Klubból indult, ezért is nagy öröm, hogy a bulisorozatnak ismét részesei lehetünk. Érdemes a jegyeket előre beszerezni, a klub befogadóképessége most jóval kisebb, mint régen.
FACEBOOK ESEMÉNY

Gödör Klub
https://www.facebook.com/godorklub
https://www.instagram.com/godorklub
https://godorunderground.hu/programok
https://www.youtube.com/@GodorKlubBudapest

BalkanBeats
https://www.facebook.com/BalkanBaets
https://www.facebook.com/Dj-GypsyBox-1692688047667058