Új év, új Pagony Szalon – A téma: Képek és könyvek

A tavaly év végén elindult Pagony Kiadó hiánypótló és inspiratív programsorozatának idei első eseményére január 26-án, csütörtökön 18 órakor kerül sor a  Pagony Cafe – Dióban, a Bakáts Pagony mellett.

Az elsősorban felnőtteknek, szülőknek, alkotóknak, valamint a gyerek- és ifjúsági irodalom iránt érdeklődőknek szóló, havonta megrendezésre kerülő Pagony Szalon egy közös beszélgetés keretén belül lehetőséget biztosít arra is, hogy a közönség személyesen találkozzon a kiadó szerzőivel, illusztrátoraival.

A hagyományteremtés céljával létrehozott Pagony Szalon eseményein az elmúlt időszakban megjelent Pagony Kiadó és Tilos az Á Könyvek friss megjelenéseit ismerhetik meg a részvevők egy önfeledt, tartalmas és kötetlen beszélgetésen a meghívott írók, illusztrátorok segítségével.
Az idei első esemény lehetőséget biztosít arra, hogy közösen gondolkozzunk a képeskönyvekről, a képeskönyvek létjogosultságáról, kép és szöveg viszonyáról, és a műfaj itthoni viszonylagos mostoha sorsáról.

Meghívott beszélgetők:

Agócs Írisz, Dániel András, Harcos Bálint, Marék Veronika, Pásztohy Panka

A beszélgetés háziasszonya: Bagossy Laura, a Tabán Pagony üzletvezetője

Minden mesekönyvek, gyerek- és ifjúsági irodalom iránt érdeklődő felnőttet, szülőt, alkotót szeretettel várnak a szervezők.

Pagony Szalon – Képek és könyv
2023. január 26., csütörtök 18 óra
Pagony Cafe – Dió (Budapest, 1094, Bakáts tér 8.)

Az esemény linkje:  https://www.facebook.com/events/705266651038976