A Zene Showja az Akváriumban! A MÁV Szimfonikus Zenekar és a ZeneMűvek vendége: Gundel Takács Gábor

Mitől válik valaki jó kvízmesterré? Honnan ered a stabil, jól behatárolható értékrendje? Mit adott neki a sport és milyen kapcsolata van a zenével?

A MÁV Szimfonikus Zenekar, a ZeneMűvek és az Akvárium Klub rendhagyó komolyzenei talkshowjának következő vendége 2022. december 21-én, a népszerű újságíró, műsorvezető és sportriporter, Gundel Takács Gábor lesz.

Ezen az esten olyan különleges játékra is sor kerül, amilyenben még nem volt része sem a vendégnek, sem a MÁV Szimfonikusoknak. Ugyanis Gundel Takács Gábor itt fog először komolyzenei művet kommentálni úgy, ahogy egy futballmeccset szokott.

A játék örömét azzal fokozzák a szervezők, hogy csak a helyszínen, az elhangzás pillanatában fogja megtudni, melyik műről van szó.

A különleges műsoron remélhetőleg mindenki remekül fog szórakozni.

A Zene Showja az interjú és a hangverseny műfajok ötvözete, ahol a meghívott vendégekkel olyan fontos témákról esik szó, amelyek meghatározóak voltak céljaik elérésében.

Az est egyediségét az határozza meg, hogy a vendég személyes gondolataira a MÁV Szimfonikus Zenekar a klasszikus hangverseny-repertoár remekműveivel reflektál.

© Steirer Máté

A Zene Showja házigazdája: Seidl Dénes (ZeneMűvek)
Vezényel: Dénes-Worowski Marcell (ZeneM
űvek)

Időpont: 2022. december 21. 20:00 óra

Helyszín: Akvárium Klub

JEGYEK még kapahatók:
https://akvariumklub.hu/programok/a-zene-showja-5/