10 napos karácsonyi vásárral készül a Foncière Art and Design Studios

A Foncière Art and Design Studios december 12-22. között zajló karácsonyi pop-up vásárján számos egyedi designtermékre és grandiózus festményekre is szert tehetünk.

Kiállítótér

A Foncière Art and Design Studios idén 10 napos karácsonyi vásárral várja a látogatókat Budapest egyik legpatinásabb helyszínén. Az Andrássy úti Foncière-palota földszintjén található műhelyek és a közös kiállítótér pezsgő pop-up store-rá változik, ahol közvetlenül a Foncière 6 alkotójától vásárolhatunk.

A színes választékban megtaláljuk Dénes Petra Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíjas limitált szériás bőrtáskáit, valamint a CMD_Z brand alatt futó bőrhulladékból készült telefontokjait, kulcstartóit, kártyatartóit és kesztyűmadzagjait.

Dénes Petra táskája

A táskarajongók Duta Nicolette neoprénből hajtogatott termékeit is beszerezhetik, amelyek váll- és oldaltáskaként, valamint hátizsákként is hordhatók.

Duta Nicolette táskája

Ékszerekből sem lesz hiány: a munkáival többek között Münchent is megjárt Kecskés Orsolya ritmikus, texturált felületű arany-ezüst kiegészítői között brossok, karkötők, gyűrűk és fülbevalók is felsorakoznak.

Kecskés Orsolya ékszere

A színes felhozatalt erősítik a játékos Chuchu-felvarrók az idén Keszthely művészének megválasztott Schuller Máriától, az imádnivaló rikító árnyalatok pedig Varga Flóra kollázsaiban is helyt kapnak, aki a design és képzőművészet határán egyensúlyozó szettjeivel és sáljaival is készül az érdeklődőknek.

Shuller Mária felvarrni valói
Varga Flóra szettje

És ez még nem minden: a vásárban Uzsaly Máron festőművész grandiózus festményeit is megkaparinthatjuk, akinek alkotásaival nemsokára egy 6 emeletes, 80 szobás hotelben is találkozhatunk a Comói-tó mellett.

Uzsaly Márton festménye

Az időtálló darabok mellett remek hangulattal vár minket az idén kétéves Foncière Art and Design Studios csapata. Irány a karácsonyi pop-up store december 12-22. között!

Forrás: Foncière Art and Design Studios