Resident Art Fair │ Őszi Zsongás 2022 – kortárs képzőművészeti vásár a Klauzál6 Projekt Galériában

Bereczki Kata: Próbakör, akril-vászon, 70x70cm, 2022

Megnyitó: 2022. november 10., csütörtök 18 óra
A vásárt megnyitja: drMáriás
Helyszín: Klauzál6 Projekt Galéria (1072 Budapest, Klauzál tér 6.)
A vásár november 10-étől 20-áig látogatható minden nap 14-től 19 óráig.

A vásár >> Facebook-eseménye

November 10-én indul a RAF – Őszi Zsongás 2022 kortárs művészeti vásár fiatal és feltörekvő művészek legfrissebb műveiből a Klauzál téren, a minőségért most is Bánki Ákos képzőművész és Schneller János művészettörténész felelnek!

A RAF Őszi Zsongás 2022 lapozható katalógusa >> ITT
A katalógus letölthető pdf-formátumban >> ITT

Tihanyi Anna alkotása

Az április végi Tavaszi Zsongás nevű vásárunk sikerén felbuzdulva készítettük el az Őszi Zsongás című válogatást, melyben ismét visszatértünk a Resident Art vásárok eredeti koncepciójához: fiatal művészek frissen készült műveit kínáljuk elérhető áron.

A 70 meghívott művész több mint 300 műve, és az elérhető árak által lehetőséget teremtünk arra, hogy látogatóink megszerezzék első egyedi műalkotásukat, valamint arra is, hogy átfogó képet kapjanak a kortárs művészeti piac pályakezdő és feltörekvő alkotóinak festői világáról.

Verebics Kati: Korallarc 2, olaj-vászon, 100x85cm, 2016

A zsongás most sem marad el, sőt fokozódik! A válogatás egyben kortárs festészeti alapozó is, amelyben a műfajok és irányzatok teljes keresztmetszetével találkozhatnak az érdeklődők 10 napon keresztül az Erzsébetvárosban. A vásár november 10-én már 14 órától látogatható, de a hivatalos megnyitóra aznap 18 órakor kerül sor drMáriás tárlatvezetésével.

Mindenkit szeretettel várunk!

www.residentart.com

,