Pán Péter és A Diótörő

Az Ékszer Balett Táncegyüttes – egy tehetséggondozó program keretében – minden évben készít egy új mesebalettet. 

© Batár Bea

Az előadásokban nemcsak balett elemeket, hanem színes, változatos sztepp-táncokat, jazz és modern koreográfiákat is láthatunk. Az Együttes mindig arra törekszik, hogy darabjaik a legkisebb nézőtől a legidősebbekig, mindenkit szórakoztassanak. A történetet izgalmas jelenetek teszik érthetővé, a cselekmény követhető és senki nem unatkozik a nézőtéren a kétszer 35 perces mese alatt.

© Batár Bea
© Batár Bea
© Batár Bea

Idén ez a Pán Péter története Renge Györgyi rendezésében, Renge Lídia koreográfiájával mutatja be Wendy és testvérei kalandját Sohaországban, Pán Péter, az elveszett fiúk és Csingiling a huncut tündér kíséretében, a tánc nyelvén, amin ugyanúgy szórakozhatunk, mint a rajzfilmben. Nem hiányzik a romantika sem, hisz Wendy és Péter története 20 évvel később is folytatódik…

© Batár Bea
© Batár Bea

Előadások október 2. 17 óra, november 13. 14 óra és november 13. 17 óra


A tavalyi év nagy sikere után Csajkovszkij ikonikus dallamaira újra élhetjük a karácsony csodáját, A Diótörő című mese által a Stefánia Palota színpadán Renge Györgyi rendezésében, Renge Lídia koreográfiájával.

Előadások: 2022. december 11. 17 óra, december 18. 14 óra és december 14. 17 óra

Jegyek még kaphatók: https://tixa.hu/ekszer-balett

© Batár Bea
© Batár Bea
© Batár Bea

Aki pedig szeretné ezt a gyönyörű táncművészeti ágat megtanulni, vagy kipróbálni, azt szeretettel várjuk az Újpesti Polgárcentrumban, (IV. Árpád út 66.), az Aranytíz Kultúrház (V. Arany János utca 10.), az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban, (XIII. József Attila tér 4.) ahol 11 korcsoportban 4 éves kortól 99 éves korig tanítunk, mert még az anyukák és a nagymamák is balettozhatnak nálunk!

www.ekszerbalett.eu

Az előadások a Nemzeti Tehetség program támogatásával jöttek létre.

© Batár Bea
© Batár Bea
,