KALAND AZ ESŐERDŐBEN – Kincskereső játék és kiállítás – 2022. szeptember 17. – november 27

A látogatók kiállításba lépve megismerkedhetnek több kontinens esőerdőinek különleges állataival, titokzatos növényeivel és lebilincselő jelenségeivel, miközben egy izgalmas kincskereső kaland részesei lehetnek.

Ahogy a dzsungel mélyéről kavargó pára ködbe vonja a zöldellő partokat, álomszerűnek tűnik a táj. A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban nyíló, új kiállítás a trópusi esőerdők rejtélyes világába kalauzolja el a kalandvágyó látogatókat.

A résztvevők a múzeum termeiben lépésről-lépésre kerülnek közelebb a titokhoz, és játékos fejtörőkkel, rejtvényekkel tehetik próbára tudásukat és szemfülességüket. A képzeletbeli esőerdő kanyargó ösvényeit kutatva léghajókkal emelkedhetnek a magasba, hogy egy letűnt birodalom elveszett aranykincsének eredjenek a nyomába.

A kincs nyomát követve a dzsungel számtalan különös lakójával megismerkedhetnek: találkozhatnak az Alkonyati Vadásszal, a Hangerőbajnokkal, a Páncélossal és a Világítóval. Ha a kalandos út végén sikerül megtalálni a kincset, a jutalom sem marad el!

A Kaland az esőerdőben című kincskereső játék és kiállítás 2022. szeptember 17-től november 27-ig látogatható. A 700 négyzetméteren elterülő, izgalmas kiállítás rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja a látogatókat. A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása is megtekinthető.

Gyere és lépj közel a titkokhoz!

A kiállítás az F Exhibition szervezésében valósul meg.

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Városliget, Vajdahunyadvár.

Nyitva tartás: H zárva, K-V 10-17 óráig

Korosztályi ajánlás: 4–99

A 7 év alatti gyermekek szülői segítséggel tudják végigjátszani a játékot.

A kiállítás és kalandjáték bejárása kb. 1 órát vesz igénybe.

Belépőjegyárak:

Felnőtt: 2500 Ft

Gyermek (318 éves korig) és nyugdíjas (62 éves kortól): 2200 Ft

Csoportos (minimum 10 fős óvodai és iskolai csoport): 1500 Ft

Családi (2 felnőtt és 23 gyermek): 8500 Ft

A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása is megtekinthető.

Forrás, képek forrása: F Exhibition

, ,