Egyszer az időben… Nulladik Változat és The Perfect Name a Gödör Klubban

Újra együtt játszik az 1990-es évek két emlékezetes független zenekara, a Nulladik Változat és a The Perfect Name. A közös koncert a Gödör Klubban (Budapest VI. kerület, Király utca 50.) 2022. szeptember 23-án 20 órakor kezdődik.

Az együttesek a kultikus Fekete Lyuk környékéről indulva szinte egyidőben jelentették meg első albumaikat, hogy aztán számos fesztiválon és klubkoncerten is együtt fellépve hódítsák meg a meditatívabb, elmélyültebb zenék kedvelőit, nem nélkülözve azért a dinamizmust sem. Az évek során mindkét csapat átment némi változáson, de a dalok hozzák a megszokott hangulatokat. Kihagyhatatlan este a régi és új rajongóknak egyaránt.

The Perfect Name

A ’90-es évek legendás indie-rock csapata a The Perfect Name. Hosszú kihagyás után megújult formában hallható és látható élőben a zenekar. A visszatérésért „az elemekkel is megküzdve” dolgozták fel az 1990-es, 2000-es évek legnagyobb slágereit, illetve született két vadonatúj szerzemény is.

Tagok: Sándor Zsolt (basszusgitár), Belányi István (gitár), Héri Attila (dob), Erdős László (gitár), Debreczeni Dániel (ének)

Infó:

facebook.com/theperfectnameband

instagram.com/the.perfectname

https://www.youtube.com/playlist…

Nulladik Változat

A hazai underground klubszcéna stabil formációja az 1989-es megalakulása óta a Nulladik Változat. Bár a zenekar alapvetően az alakulás korszakának dark stílusában játszik, ezt hol folkos motívumokkal, hol rockkal, hol poposabb hangvétellel ötvözi. A Nulladik Változattól nem idegenek a nagyívű koncepciók sem, a kompromisszumoktól mentes hozzáállásuk masszív rajongótábort szerzett nekik. Mindezeknek köszönhető, hogy minden koncertjük igazi beavatás és különleges zenei élmény.

Tagok: Fenes Tibor (ének, gitár), Puskás Tibor (dob), Töller András (basszusgitár), Gyurmánczi Attila (gitár)

Infó:

facebook.com/nulladik.hu

youtube.com/user/nulladikvaltozat