Megvan az évadterv, elindult a jelentkezés!

A szakmai szintlépés előtt álló TIM Stúdió közzétette évadtervét és megnyitotta jelentkezési időszakát a 2022/23-as évadra.

A 2013-ban létrejött színházi-művészeti közösség 2019-ben egyesületként nyerte el mai formáját, amely a közösség igényeivel, céljaival összhangban alakul folyamatosan. A stúdió egy alternatív színházi képzést nyújt, emellett pedig a pszichológiai-önismereti fejlődésre is nagy hangsúlyt fektetnek bevont szakemberek támogatásával.

© Mucsi Ágota

A tréningek során a stúdiótagok olyan szituációkban és gyakorlatokban vehetnek részt, melyek által nyitottabbá válhatnak, újragondolhatják határaikat és színházi gyakorlatot szerezhetnek. A három szakmai csoport előmeneteli rendszert kínál: az előkészítő csoportból a megfelelő felkészítés után el lehet jutni az alkotó csoportig: tehát egészen kezdő érdeklődők előtt is nyitva áll a lehetőség, hogy a megfelelő tapasztalat megszerzése után alkotóként is kipróbálhatják magukat.

© Toldi Gergő

A Stúdió szakmai stábja is komoly előrelépést tudhat maga mögött: Mészáros Blanka, Lukács Levente és Tőzsér István Martin mellett Kelemen Márta, Dino Benjamin és Szalai Ádám dolgozik a stúdiótagokkal. A stúdió tagjaival Lászlóffy Juli pszichológus is foglalkozik mentális egészségük ápolása és az önismereti úton való támogatásuk érdekében, míg az alkotó csoport mellett Fodor Orsolya meghívott rendező dolgozik.

© TIM Stúdió

A jelentkezési időszak megkezdődött, szeptember 6-ig várják a jelentkezőket.

A színistúdió és induló csoportok: https://timproduction.hu/szinistudio

Évadterv: https://timproduction.hu/blog/2022-07-29/a-2022-2023-as-evad-i-felevenek-menetrendje

Forrás: TIM Stúdió

,