12 év – 12 történet – Különleges születésnapi koncert a 12 éves Anima Musicae Kamarazenekarral

Emlékezetes pillanatok és ezekhez kapcsolódó művek a zenekar életéből

12 éve alakult a „zene lelkéről” elnevezett Anima Musicae Kamarazenekar, június 20-án tartják ünnepi koncertjüket az Óbudai Társaskörben. Az együttes hazánk folyamatosan fejlődő fiatal formációja, több nemzetközi verseny és hazai díj kitüntetettje, a főváros és Európa rangos helyszíneinek meghatározó szereplője. A zenekar repertoárja rendkívül színes mind stílusok, mind műfajok tekintetében, melyet a születésnapi alkalmon is bemutatnak. Az esemény házigazdája G. Horváth László, a zenekar művészeti vezetője.

Anima Musicae

Hogyan jön létre egy együttes? Milyen nehézségek, küzdelmek, sikerek várnak rá? Vajon minden külföldi utazás, turné zavartalanul zajlik? Milyen emlékeket őriznek az elmúlt 12 évből? Rendhagyó születésnapi koncertjén az Anima Musicae G. Horváth László vezetésével a zenekar életébe enged betekintést. Tizenkét történet tizenkét zenemű mellett, amely a fiatal együttes mindennapjait mutatja be a zenén túl. 

Az élő előadás magával ragadó és dinamikus élményével várja vendégeit az Anima Musicae, ahol a közönség és a zenészek együtt ünnepelhetik a zene örömét. Ezen az estén tehát az ünnepelt ad „zenei ajándékot” a közönségnek meglepetés zeneművek tolmácsolásával.

Házigazda: G. Horváth László – az együttes művészeti vezetője

12 év – 12 történet
Különleges születésnapi koncert a 12 éves Anima Musicae Kamarazenekarral
(június 20., hétfő, 19:00 – Till Ottó-terem, Óbudai Társaskör)

Emlékezetes pillanatok és ezekhez kapcsolódó művek a zenekar életéből

További információ: https://www.obudaitarsaskor.hu/index.php/hu/component/jem/event/39816-az-anima-musicae-kamarazenekar-szuletesnapi-koncertje

Forrás: Anima Musicae Kamarzenekar