VIII. Vagabond Korzó – KFT – Rudán Joe Akusztik – Perfect Simmetry – Vidám Jack

Június 4-én immáron nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre civil kezdeményezésként a Vagabond Korzó, Dunaharasztiban. 6 színpadon, 40 előadó lép fel idén az összművészeti és gasztrokulturális fesztiválon, többek között a KFT, Rudán Joe Akusztik, a Perfect Simmetry, a tragikusan fiatalon elhunyt gitáros, Pribil György szellemiségét továbbörökítő Vidám Jack zenekar.

Az összművészeti fesztivál célja, hogy találkozzon az alkotó, az alkotás és a közönség – mindezt az egyedi természeti adottságokkal bíró Sport-szigeten, Dunaharasztiban. A hat színpadon stíluskavalkáddal várják az érdeklődőket, hogy akár újfajta zenei stílusokkal és fellépőkkel ismertessék meg a fesztiválozókat.

A széles spektrumú zenei műsor mellett családi programokkal, gasztrokulturális élményekkel várják a látogatókat. Lesz kerítésgaléria, fotók a fák közt, breaking verseny, graffiti verseny és közlekedésbiztonsági park is. Jelen lesz több alapítvány, többek között a Vöröskereszt a vízimentő bemutatóval.

A Vagabond Korzó Egyesület idei mottója : Gyere el – Hallgass jó zenéket – Élvezd az ízeket – Beszélgess – Láss színeket – Érezd jól Magad …természetesen…

VIII. Vagabond Korzó
(június 4., szombat – Dunaharaszti, Sport-sziget)
KFT – Rudán Joe Akusztik – Perfect Simmetry – Vidám Jack

További információ:

www.vagabondkorzo.com

https://www.facebook.com/Vagabond-Korz%C3%B3-100915382230064