Májusi Collage Workshop a LAVOR Collective Art Salonban

A májusi természet színeivel, illatával, hangjaival elkápráztatja az embert. A természetben ég és föld násza zajlik, a férfi és női minőség egyaránt érvényesül. Az emberi lélekben a szerelem érzése kapcsolódik a májushoz, ami az önmagunkká válás, a kiteljesedés élményét nyújtja, a bennünk élő női és férfi lélekrészre való ráismerést.Képzőművészet, irodalom, zene, természet és kultúra – mindez összpontosul a Májusi Collage Workshopon, ahol a május lelki tartalmaival dolgozunk. Megteremtjük a külvilág és a belső világunk közötti egyensúlyt, az alkotáson keresztül harmóniát, örömöt, sikerélményeket érünk el.

A foglalkozás helyszíne a Lavor Collective Art Salon, ahol a hangulatos légkörben Simon-Mazula Tibor: Closeness/Közelség című önálló kiállításának képei adnak inspirációt a közös alkotáshoz; a művész legbelsőbb és legintimebb élményei a személyhez és a privát terekhez, életterekhez, finoman rajzolt mozdulatokhoz kötődik, a személyiség érdekli, a jelen valósága, a pillanat őszintesége.Egy könnyed meditációs bevezetés után belemerülünk a kollázskészítésbe, ahol többféle technikával dolgozunk: festünk, rajzolunk, ragasztunk. Az alkotásban Szendrey Gitta, művészetterapeuta és drámainstruktor vezet benneteket.

„Minden ember művész és mindenki képes az alkotásra”, ezért a részvételhez nem szükséges előzetes tudás vagy tapasztalat!

Időpont: 2022. Május 29., vasárnap 16.00
A workshop időtartama: 2,5 óra
Részvételi díj: 12.700.- Ft /fő
Max. létszám: 10 fő

Fb event: https://fb.me/e/3MGtrHJGc

A regisztráció a részvételi díj felének 6.350 Ft, – elutalásával válik érvényessé, az alábbi bankszámlaszámra:
11600006-00000000-80077060

A fennmaradó összeg másik felét a helyszínen lehet kifizetni, készpénzt és bankkártyát is elfogadunk.

Helyszín: Lavor Collective Art Salon
1077 Budapest, Wesselényi u. 6. Jelentkezési határidő: 2022.05.28. szombat

A Májusi Collage Workshop előzetes regisztrációhoz kötött, melyre az alábbi e-mail címen tudsz jelentkezni: contact@lavorcollective.com

Forrás: Lavor Collective