Resident Art Fair – Tavaszi zsongás – kortárs művészeti vásár

Vásáraik sorában a Tavaszi zsongás című válogatással Bánki Ákos és Schneller János visszatérnek a Resident Art vásárok eredeti koncepciójához: ismét fiatal művészek, frissen készült műveit kínálják egységáron.

A 80 művész több mint 240 művét három (50.000.-, 100.000.- és 150.000.- forintos) kategóriába sorolták, amivel lehetőséget teremtenek arra, hogy az érdeklődők megszerezzék első egyedi műalkotásukat, és arra is, hogy átfogó képet kapjanak a kortárs művészeti piac pályakezdő és feltörekvő alkotóinak festői világáról.

A képek között szinte tapintható lesz a zsongás! A kiállítás egyben kortárs festészeti alapozó is, ahol a műfajok és irányzatok teljes keresztmetszetével találkozhatnak majd a látogatók 10 napon keresztül az Erzsébetvárosban: megismerkedhetnek az aktuális művészeti áramlatokkal, valamint a kurátorok segítségével megtehetik első lépéseiket a kortárs művészet sokszínű világa felé.

A szervezők a VII. kerületi önkormányzat galériájában, a Klauzál téren, hétfő kivételével minden nap személyesen várják az érdeklődőket. A művek azonnal elvihetők. A 10 napos vásár ideje alatt a kurátorok két tárlatvezetést is tartanak.

Online lapozható katalógus elérhető >> ITT <<

Letölthető pdf-katalógus >> ITT <<

Időpont: 2022. április 29. – május 8.

Helyszín: Klauzál6 Galéria (1072 Budapest, Klauzál tér 6.)

Nyitvatartás: kedd-vasárnap 14-19 óra

Forrás: Resident Art Fair