Állati sorozatok a Da Vinci Tv-n

Márciusban két új premiersorozattal érkezik a Da Vinci TV, mindkettő az állatvilág elkötelezett megmentőiről. Az új sorozatokban egy állatmenhely és egy állatkert mutatkozik be.

Az állatvédelem ma már társadalmilag elvárt tevékenység, amely társadalmi és hatósági intézkedésekkel és megfelelő publicitással valósul meg. Március 16-tól a Da Vinci-n minden szerdán az Ausztrál állatmentők című sorozaté a terep. A sorozat a Második esély elnevezésű állatmenhely életét és dolgozóit mutatja be. A menhelyen az elhagyott állatoknak olyan ellátást biztosítanak, ami hosszú és boldog életet ad nekik. Az aranyos állatok szívmelengető történetei igazán érzelmes utazásra viszik a nézőt.

Március 20-tól vasárnap délután jelentkezik a Loro Parque állatkert mindennapjait bemutató sorozat, az Állati menedék. Az Afrika nyugati partjainál fekvő paradicsom egyedülálló állatok otthona. A műsor a világhíres állatkert titkaiba ad bepillantást: felfedi a háttérmunkát, a vadvilág megőrzésének feladatait és az állatok és gondozók különleges kapcsolatát.

Az állatvilág megmentőinek megismerésével sokat tanulhatnak világunkról gyerekek és felnőttek.

www.davincikids.tv

https://www.facebook.com/DaVinciKidsMagyarorszag

https://www.facebook.com/groups/DaVinciTanar/

Forrás: Da Vinci TV