Átadásra kerül A magyar természetfotó nagydíja – Varázslatos Magyarország díjkiosztó és kiállításmegnyitó

2022. április 1. 18:30, Uránia Filmszínház

Az ország legizgalmasabb, ezreket megmozgató természetfotó-pályázata és a magyar nemzeti parkok elkötelezett természetvédelmi támogatója, a Varázslatos Magyarország átadja idén alapított rangos elismerését, A magyar természetfotó nagydíját.

A nagydíj átadójára április 1-jén kerül sor az Uránia Filmszínház impozáns falai között. Az eseményen kiderül, hogy kik nyerték el a fotópályázat kategóriahelyezéseit, hogy ki lett az éves ranglista első 50 legeredményesebb fotósa, és természetesen az is, hogy mely fotósok vihetik haza a nagydíj dobogósainak járó Arany Daru szobrot.

Az est egyben a Varázslatos Magyarország természetfotó kiállításának megnyitója is, a pompás épületben elsőként lesz megtekinthető a csaknem kétszáz lenyűgöző fotóból álló képanyag.

Az est házigazdája, Gundel Takács Gábor kalauzolja a vendégeket a program folyamán.  

Köszöntőt mond Balczó Bertalan természetvédelemért felelős helyettes államtitkár és Gaál Péter, a Varázslatos Magyarország alapítója.

Kiemelt vendégünk a Prima Primissima és Kossuth-díjas Keleti Éva fotóművész, a világhírű természetfotós, Máté Bence pedig exkluzív előadást tart.

Az esemény nyitott és ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Az est folyamán a látogatók számára a maszkviselés kötelező.

A férőhelyek limitáltak, így a résztvevőket jelentkezési sorrendben regisztráljuk.

Esemény: https://bit.ly/3hu9hi8
Program és regisztráció: https://vm-magazin.hu/dijatado/

Facebook esemény: https://fb.me/e/1pEAJOAve

Regisztrációs határidő: 2022.03.29.

Ünnepeljük együtt a magyar természetfotózást! 

Szeretettel várjuk a természetszerető érdeklődőket!

,