Az ünnepek alatt is nyitva tart a Cirko-Gejzír

December 24-én és 31-én is nyitva tart, és új bemutatókkal és pezsgővel várja a nézőket a Cirko-Gejzír mozi.

Én vagyok a te embered

A Cirko-Gejzír mozi a korábbi évek hagyományainak megfelelően december 24-én, karácsony mindkét napján, valamint szilveszter este is nyitva lesz, és új filmekkel várja a filmszerető közönséget. December 24-én és 31-án este pezsgővel is kínálják a nézőket. A moziban mindig meghitt és jó hangulat uralkodik ezeken a napokon, a vendégek, akik közül sokan évről évre visszatérnek, a mozi alapítóival, dolgozóival és önkénteseivel együtt koccinthatnak az új évre és a közösen megélt moziélményre. 

A mozi heti premierje a Mese a barátságról című francia film lesz. Ezenkívül premier előtt a berlini Ezüst Medvét nyert, Én vagyok a te embered című, rendkívül szórakoztató német filmet is vetítik, amelynek rendezője az Unorthodox / A másik út c. nagy sikerű sorozat alkotója, Maria Schrader.  

A mozi műsora megtalálható a weboldalon, online jegyvásárlás is itt lehetséges: https://www.cirkogejzir.hu/

A Cirko-Gejzír mindemellett különleges új moziélményt is kínál: december 31-ig ünnepi különvetítésre lehet igénybe venni a Cirko termeit. Azokat a nézőket várják, akik barátaikkal, családjukkal, tehát szűk körben, biztonságosan, meghitten szeretnének mozizni. Ezeken a vetítéseken is meg lehet nézni például premier előtt az Én vagyok a te embered c. filmet. A különvetítés karácsonyi ajándéknak is tökéletes! További információ ITT található.

A Cirko-Gejzír mottója: filmet nézni nagy vásznon, együtt az igazi!

Forrás: Girko-Gejzír