Halász Judittal, a Honeybeasttel és Kern Andrással készül a Városmajori Szabadtéri Színpad a 2022-es évadra

A színház fennállásának 100. évfordulóját meghosszabbított nyitvatartással, még az eddiginél is gazdagabb programkínálattal és természetesen meglepetésekkel ünnepli 2022-ben.

A mára közkedvelt, ősfákkal körülvett és kívül-belül megújult budai játszóhely különleges és formabontó színházi előadásokkal, sztárvendégekkel, legendás előadókkal, valamint a jubileum kapcsán rengeteg meglepetéssel várja majd június és október között a nézőket.

Hétvégénként ismét a legkisebbeké lesz a főszerep, akiket Halász Judit, Rutkai Bori, Szalóki Ági, a Kaláka és az Alma együttes szórakoztat majd. De 2022-ben sem maradhatnak el a legváltozatosabb műfajból érkező tehetséges előadók, komoly- és könnyűzenei, rock-, underground, világzenei és jazz koncertek. A jövő évadban olyan neves magyar előadók és zenekarok lépnek színpadra a Városmajorban, mint például  2021-ben hatalmas sikerű koncertet adó Benkó Dixieland Band. De érkezik a Lövölde tér című produkció Kern Andrással és Hernádi Judit vendégszereplésével, valamint ugyanez a páros főszereplésével ismét látható lesz az Orlai Produkciós Iroda Válaszfalak című előadása is. 2022-ben először lépe fel a Városmajori Szabadtéri Színpadon a Honeybeast együttes.

A centenáriumon visszatérnek a 2021-es évad rendkívüli érdeklőssel fogadott saját bemutatói, mint például a 30Y zenekarból ismert Beck Zoltán közreműködésével készült Ahogy teccik – nemtragédia című Shakespeare-parafrázis, vagy a formabontó produkcióiról ismert Soharóza (Catwalk Production) kórussal közös Dalok a kamrából című koncertszínházi előadás.

A Városmajori Szabadtéri Színpad évadának alappillérjeit a színházi előadások alkotják, igazi csemegékkel színes repertoár készül jövő nyárra: érkezik a Radnóti Miklós Színház, valamint a Katona József Színház is egy-egy igazán különleges darabbal, de 2022 nyarán látható lesz Bödőcs Tibor Meg se kínáltak című előadása is Thuróczy Szabolcs főszereplésével.

Fennállásának 100. évfordulóját, a tervek szerint egy minifesztivállal ünnepelné júliusban az intézmény, ekkor kerülne sor a saját előadás bemutatójára is, amelynek megírását a színház elmúlt évszázadáról Nyáry Krisztián, kortárs író vállalta.

Bár az előadásokra a jegyértékesítés még nem kezdődött meg, de aki nem akar lemaradni a jövő nyári kínálat izgalmas programjairól AJÁNDÉKKÁRTYÁT vásárolva bebiztosíthatja helyét a Városmajori Szabadtéri Színpad 2022-es nyári évadára. Sőt az ajándékkártyát vásárlók most egy bőr kártyatartóval vagy egy vezeték nélküli fülhallgatóval gazdagodhatnak. Részletek a színház honlapján!

Forrás: Városmajori Szabadtéri Színpad