20 ezren a szegedi Sisi-kiállításon

Hamarosan eléri a 20 ezres látogatószámot a Móra Ferenc Múzeum Sisi-kiállítása. A tárlat nagy népszerűségnek örvend: kicsik és nagyok kedvence lett az Erzsébet királyné életét bemutató kiállítás Szegeden.

A 20 ezredik látogatót augusztus 24-én, kedden 11 órakor köszöntik a Móra Ferenc Múzeumban, sajtónyilvános esemény keretében.

Óriási sikernek örvend a szegedi Sisi-kiállítás: a tárlat hamarosan eléri a 20 ezres látogatószámot. A Móra Ferenc Múzeum tárlatának 10 ezredik látogatóját alig három hete köszöntötték – ez is jól mutatja, milyen sokat látogatják a kiállítást. A 20 ezredik látogató várhatóan augusztus 24-én délelőtt érkezik majd a Kultúrpalotába, akit ajándékcsomaggal fognak köszönteni.

A tárlat Erzsébet királyné életét mutatja be eredeti, Sisihez kapcsolódó tárgyak segítségével. A kiállítás legmegrendítőbb darabja az a ruhaderék, melyet halálakor viselt a legendás királyné. A tárlatot kicsik és nagyok, egyénileg és csoportosan érkező látogatók egyaránt nagy számban látogatják a június 26-i megnyitás óta.

A Sisi-kiállítás 2021. december 31-ig tart nyitva a Móra Ferenc Múzeumban.

A kiállítás a Magyar Nemzeti Múzeum és a Móra Ferenc Múzeum közös tárlata.

Forrás: Móra Ferenc Múzeum