Koncertekkel, operettel és Fedák Sári emlékesttel készül a hosszú hétvégére a Kultkikötő

Igazi kulturális programkavalkáddal várja a Balaton-partján nyaralókat és a környéken élőket az augusztus 20-i hosszú hétvégén a Kultkikötő. A Balaton-parti rendezvénysorozat három helyszínén is lesznek koncertek és színházi előadások. Badacsonyban fellép Pély Barna, Balatonszárszón zenél a Budapest Bár. Balatonföldváron augusztus 20-án az államalapítás ünnepén a színészlegenda, Fedák Sári emléke előtt tisztelgő előadást ingyenesen lehet majd megnézni.    

A hosszú hétvége már csütörtökön (08.19.) elkezdődik a Kultkikötőben: a balatonszárszói helyszínen a Pesti Művész Színház Lili Bárónő című operett-előadásán olyan ismert slágerek is felcsendülnek majd, mint Az egy kis cigaretta, a Tündérkirálynő légy a párom, vagy a Gyere csókolj meg tubicám című klasszikus.

Ugyanezen a napon, vagyis csütörtökön, a badacsonyi Kultkikötőben Pély Barna ad akusztikus koncertet. A blues, a soul és a funk stílusú dalok kedvelői biztosan nem csalódnak majd, ha a frissTeraszra látogatnak.



Augusztus 20-án, Balatonföldváron a Bajor Gizi Közösségi Házban a Nemzeti Színház előadása lesz látható. Szűcs Nelli önálló estje az államalapítás ünnepének alkalmából a színészlegenda, Fedák Sári emléke előtt tiszteleg. Az ünnepi előadás ingyenesen megtekinthető!

Szombaton (08.21) ugyancsak a balatonszárszói Kultkikötőben a Budapest Bár ad egy minden bizonnyal frenetikus koncertet. Ezúttal Behumi Dóri, Németh Juci, Keleti Andris és Szűcs Krisztián énekel majd, a talpalávalót pedig ezúttal is a Farkas Róbert által vezetett zenekar szolgáltatja.   

A Kultkikötő nyári évadát augusztus 26-án, Badacsonyban Barabás Lőrinc Quartet koncertje, augusztus 27-én, Balatonföldváron az Orlai Produkció Hamis hang című előadása, augusztus 28-án, Balatonbogláron pedig a L’art pour l’art Társulat legújabb önálló színházi estje zárja.

A MESÉS KIKÖTŐ programjai 

BALATONFÖLDVÁR:
aug. 18. (sze) 10:30 Max és Móricz – Fülöp József, Jankovics Péter
aug. 21. (szo) 10:30 Rémusz bácsi – Holdvilág Kamaraszínház
aug. 25. (sze) 10:30 Porzsák a sárkány – Figurina Animációs Kisszínpad
aug. 28. (szo) 10:30 Kodzsugukila, a boszorkány – Kabóca Bábszínház

BALATONSZÁRSZÓ:
aug. 22. (v) 10:30 Gulliver utazásai – Danny Bain előadásában
aug. 29. (v) 10:30 Hamupipőke – Pesti Művész Színház

BALATONBOGLÁR:
aug. 21. (szo) 10:30 Pirosa és a farkas – Majoros Ági Bábszínháza
aug. 28. (szo) 10:30 Szamarabb a szamárnál – Aranyszamár Bábszínház 

BALATONFENYVES:
aug. 17. (k) 10:30 Max és Móricz – Fülöp József, Jankovics Péter
aug. 20. (p) 10:30 Pirosa és a farkas – Majoros Ági Bábszínháza
aug. 22. (v) 10:30 Rémusz bácsi – Holdvilág Kamaraszínház
aug. 24. (k) 10:30 Porzsák a sárkány – Figurina Animációs Kisszínpad
aug. 27. (p) 10:30 Szamarabb a szamárnál – Aranyszamár Bábszínház
aug. 29. (v) 10:30 Kodzsugukila, a boszorkány – Kabóca Bábszínház

Forrás: Kultkikötő