Rendkívül sikeresen zárt a háromnapos 2021 KoreaOn kulturális fesztivál

Rendkívül sikeresen zárt az idei 2021 Hallyu Com-on: 2021 KoreaOn online kulturális fesztivál. Még a szervezők sem számítottak ekkora nézőszámra!

A félig online, félig offline térbe szervezett 2021 KoreaOn fesztiválon az alapítványi tagok és a koreai kultúrával foglalkozó előadók részben videófelvételről és élőben, a budapesti Koreai Kulturális Központban berendezett stúdióból jelentkeztek be három napon keresztül, délelőtt 11-től este 21-ig.

A nap folyamán 38 rajongói csoport, közel 120 fellépő, köztük harcművészek és e-sport rajongók mutatták be tudásukat, valamint Korea különleges kultúráját az érdeklődőknek.

A több mint 23 órányi élő adáshoz összesen 12 ezer néző csatlakozott adásban, 1600 látogató osztotta meg az eseményeket, közel 650 néző szavazott, 260-an töltötték ki a kérdőíveket és legalább 340 komment és beszélgetés gyűlt össze a nap végére.

A számok jól mutatják, hogy a koreai kultúra mindig tud valami újat nyújtani, és a magyar rajongók mennyire elkötelezettek és kitartóak. Legyen szó koreai nyelvtanulásról, a harcművészetek gyakorlásáról, az e-sport technikák tökéletesítéséről, vagy éppen az ország gasztronómiájának megismeréséről. Az Alapítvány éppen ezért törekszik arra, hogy a jövőben, ahogy a lehetőségek engedik, az első két sikeres KoreaON online kulturális fesztivált kövesse majd még több is.

A július 30. és augusztus 1. közötti adás teljes változata visszanézhető a Han-You Alapítvány Facebook oldalán.

Han-You – Magyar-Koreai Kulturális és Művészeti Alapítvány

Weboldal: hanyou.hu

Facebook: www.facebook.com/hanyoualapitvany