Idén júliusban is lesz Szánsájn fesztivál a Cirko-Gejzír moziban

Díjnyertes filmekből rendez fesztivált a Cirko-Gejzír mozi 2021. július 22. és augusztus 25. között. Több mint hetven film, frissítő italok és nyári hangulat várja a közönséget az ötödik kerületi artmoziban már hagyománnyá vált nyári fesztiválon, ahol olyan közönségsikereket is újra levetítenek, mint például a Paterson, az Élősködők, vagy éppen a Sátántangó.

A Szánsájn 2021 fesztiválon a korábbi évek hagyományait felelevenítve hűsítő nyári italok kíséretében mozizhat a közönség. Több mint három héten át a Cirko Film, a Magyarhangya, a Mozinet és a Vertigo elmúlt években bemutatott filmjeit vetítik majd. Naponta mintegy három alkotás kerül újra műsorra az elmúlt évek magyar és nemzetközi filmes termésének legjavából. 

Az előadások között lesznek európai és amerikai vígjátékok (Együtt megyünk, Lola és a fiúk, Férfiak fecskében, Szerelmes SMS, Palm Springs, Francis Ha), Berlinben, Cannes-ban és Velencében díjazott alkotások  (A legfehérebb nap, Lavina, Portré egy lángoló fiatal lányról, Bolti tolvajok, Nincs gonosz, Élősködők), történelmi és társadalmi drámák (Tiszt és kém – A Dreyfus-ügy, Foxtrott, Mű szerző nélkül), illetve a Cirko közönségének legnagyobb kedvenceit (A vendégek, Paterson, Toni Erdmann, Könyvesbolt a tengerparton, Sátántangó) is újra meg lehet nézni.

A fesztivál vetítéseire a Cirko-Gejzír mozi normál jegyárain lehet jegyet váltani, illetve a Cirko-bérletek is érvényesek. Minden jegy mellé hűsítő italok járnak ajándékba. 

Program: https://www.cirkogejzir.hu/

Forrás: Cirko Film