Támogató est a THEALTER fesztiválért

Szeged napja alkalmából 2021. május 21-én 19:30-kor a Szegedi Nemzeti Színház gálaműsorral emlékezik meg az évfordulóról, melyen a teátrum színművészei, magánénekesei, táncművészei-többek között Szilágyi Annamária, Szaszák Zsolt, Rácz Tibor, Ágoston Katalin, Gömöri Krisztián, Réti Attila, Kónya Krisztina, Vajda Júlia, Szélpál Szilveszter, Máthé Beáta-egyéni műsorszámokkal lépnek színpadra, a korlátozások feloldása után először találkozva a közönséggel.

Az estet a Szegedi Kortárs Balett és a Kövér Béla Bábszínház művészei is színesítik produkcióikkal. A szervezők a gála bevételével a THEALTER fesztivált támogatják, ezzel erősítve a város kulturális intézményei közötti együttműködést és szolidaritást. A nézőknek lehetőségük nyílik plusz támogatással is kiegészíteni a gálára vásárolt jegyek árát, ezzel is segítve a nehéz helyzetbe került fesztivál szervezőinek munkáját.

Jegyek: https://bit.ly/2QaPMkE

A pandémiás korlátozások enyhítésével összhangban a Szegedi Nemzeti Színház jegyirodája (Stefánia u. 6.) 2021. május 10. és június 20. kötött, hétköznap 10:00 és 17:00 között ismét nyitva tart.

Forrás: Szegedi Nemzeti Színház