Magyarországon is bemutatják a Sulphur Springs titkait! Misztikus sorozat a Disney Csatornán

A Disney Csatornán május 08-án vetítik az új, időutazós, misztikus sorozatot, a Sulphur Springs titkai első részét. A főszereplő kisfiú, Griffin, családjával  együtt egy új városba költözik, ahol egy kislány szelleme kísért. A sorozat elsősorban kilenc-tizenkét éves korú gyermekeknek készült, de az időutazós műfajt kedvelő felnőttek is örömmel nézik.

COPYRIGHT ©2019 Disney Enterprises

A Disney Csatorna időutazós, misztikus sorozatát, a Sulphur Springs titkait Tracey Thomson írta – aki a „The Young and the Restless” tévé sorozatról ismert leginkább –, az  executive producer Chuck Pratt volt, a zeneszerzője pedig Pieter Schlosser. A sorozat forgatást New Orleansba kezdték el 2020-ban. Amerikában 2021 januárjában mutatták be a kilenc-tizenkétéves gyermekeknek készült sorozatot, Magyarországon, május 08-án 16:00-kor lesz a premiere a Disney Csatornán. Az amerikai kritikák szerint az időutazós, rejtélyes sorozat igazi családi film, ugyanis a felnőttek is szívesen nézik.

A Sulphur Springs titkai egy misztikus sorozat, ami jól mutatja, hogy milyen sokféle műfajú produkció megtalálható a csatornánkon. A Sulphur Springs titkai egy vicces, kalandos, ugyanakkor szívet melengető és kissé meghökkentő történetet mesél el” – mondta Jonas Agin, a Disney Channel, Original Series alelnöke.

COPYRIGHT ©2019 Disney Enterprises

A tizenegy részből álló sorozat azzal kezdődik, hogy Griffin Cambell és  családja Suphur Springs városába költözik, mégpedig  a Tremont hotelbe. A szülők terve az, hogy az elhagyott, kissé romos szállodát visszaállítsák egykori állapotába: egy nyüzsgő nyaralóhellyé szeretnék alakítani. A beköltözés után Griffin megkezdi első napját az új iskolában és megtudja, miről pletykálnak a helyiek. Az egész város úgy hiszi, hogy a Tremont hotelben egy szellem lakik: egy lány, Savannah kísért ott, aki harminc éve tűnt el. Griffin összebarátkozik Harperrel, egy éles eszű, lány osztálytársával, aki imádja a rejtélyeket, ezért közösen elhatározzák, hogy kiderítik mi történhetett Savannáhval. A nyomozásuk során egy időkaput találnak, amivel képesek a múltba utazni. A kalandjaik során rájönnek, hogy Savannah eltűnéséhez valamiképp köze van Griffin családjának is.   

Főbb szinkronhangok

Griffin: Maszlag Bálint

Harper: Gyarmati Laura

Savannah: Kobela Kira

Zoey: Prokópius Maja

Wyatt: Kelemen Noel

Sarah: Sipos Eszter

Készítette:

Magyar szöveg: Vajda Evelin; Hangmérnök: Weichinger Kálmán; Szinkronrendező: Dezsőffy-Rajz Katalin; Gyártásvezető: Derzsi-Kovács Éva; Vágó: Házi Sándor;  Production Manager: Orosz Katalin

COPYRIGHT ©2019 Disney Enterprises

Forrás: NatGeo, Disney Csatorna

,