Magyar grafikusok 20. századi plakátremekeivel jön a FALRA FEL! plakátaukció 5.0

A Plakátfiú és a Múzeum Antikvárium által szervezett ötödik Falra fel! árverésen ezúttal is a világszínvonalon alkotó, múlt századi magyar grafikusok remekeit csodálhatja meg a tisztelt publikum, valamint licitálhat is az egyedi grafikai munkákra, melyek között egyaránt megtalálhatóak filmes, zenei, kiállítási, propaganda- és reklámplakátok, falragaszok, vagy éppen hirdetmények is. A múlt század magyar grafikusművészetét reprezentáló, 150 tételből álló, március 26-i aukción bárki részt vehet a világ bármely pontjáról, hiszen a szervezők – a körülményekhez alkalmazkodva – az árverést ezúttal az online térben rendezik meg.

Ne kergesd tovább Az ifjúság édes madarát, hisz az életed már amúgy is egy ronggyá olvasott Ponyvaregény, inkább tarts velünk március 26-án! 

Ezen az estén lecsaphatsz a Star Wars trilógia legjobbjaira (Csillagok háborúja, A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér), melyek először szerepelnek együtt hazai plakátaukción, vagy éppen Jim Jarmusch első filmje, a Permanens vakáció falragaszára, de vadászhatsz a Vörös októberre, vagy legyőzheted akár Al Caponét is. Velünk lesz a Pogány madonna, a Vörös zsaru, a Kobra, sőt, még a két kőkorszaki szaki, Frédi és Béni is

Jöhet bármi, akár még János vitéz is, kezében az Excaliburral, vagy éppen a gördülő köveken táncoló Déryné a mutogatós Lenin bácsival. 

Március 26-án a galaxis legnépszerűbb témáival találkozhatsz majd a Falra fel! aukcióján, de tudd, mindannyian drágán adják az életüket, igaz, meg is érnek annyit! 

A zenei szekció rajongói most sem fognak csalódni, hiszen az LGT, az Illés, a Metró, az Omega, az Európa Kiadó, a Hungária, a Syrius, a Rolling Stones, Tina Turner és Zalatnay Cini is tiszteletét teszi ezen az estén – kétdimenziós változatban.

Aki okosan licitál ezen az estén, az biztosan nem távozik üres kézzel. 

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt a kijelzők, monitorok, képernyők elé március 26-án este 7 órakor!  

A járványügyi korlátozásokra való tekintettel az árverést ezúttal online bonyolítja le a Múzeum Antikvárium és a Plakátfiú, az axioart.hu oldalon.

Azok, akik licitálni szeretnének, március 25-ig regisztrálhatnak, valamint előzetes vételi ajánlatot adhatnak le a Múzeum Antikváriumnál e-mailben (info@muzeumantikvarium.hu), telefonon (06 20 339 1515) vagy az axioart.com oldalon.

Időpont: 2021. március 26. 19:00

Online árverés: axioart.com/aukcio/2021-03-26/falra-fel-5-plakat

Facebook-esemény: fb.com/events/429850491685617

Facebook-oldal: fb.com/Plak%C3%A1tfi%C3%BA-112892458835931

Az aukció katalógusa: falrafel.com/katalogus/falrafel-5-katalogus.pdf

Forrás: Múzeum Akvárium