Indul a Cannes Corporate Media & TV Awards 2021 – 10 százalékos Early Bird kedvezmény 2021. március 23-ig

A Cannes Corporate Media & TV Awards újult erővel vág neki a 2021-es fesztiválszezonnak. A verseny immáron 12. alkalommal várja a kommunikációs ügynökségektől, film producerektől, vállalatoktól, TV csatornáktól és diákoktól a kreatív munkákat. A legkiemelkedőbb alkotásokat Arany, Ezüst és Fekete Delfin trófeákkal díjazzák.

Awards Days – Photo Credits: Guille Barberà – Filmsnòmades

A Cannes Corporate Media & TV Awards izgatottan várja az idei fesztiválszezonra a páratlan és előremutató alkotásokat a világ minden tájáról. A beérkezett versenymunkákat a nemzetközi szakmai zsűri bírálja el: Oscar-díj nyertes rendezők, nemzetközi kreatív szakemberek, marketing- és kommunikációs szakértők.

Új Kategóriák

Az eddigi 43 kategória új témákkal bővül idén: a “A9. Technology, Research and Development” (technológiával, kutatással és fejlesztéssel kapcsolatos vállalati filmek) és a dokumentumfilm kategóriában a “B27. Current Affairs”, amely a pandémiával és a mostani időszak kihívásaival foglalkozó munkáknak ad helyet. A fiatal tehetségek támogatása céljából, a diákoknak ettől az évtől kezdve lehetősége van két külön tárgykörben nevezni: a vállalati filmek (“Corporate Films”) és a dokumentum filmek (“Documentaries”) kategóriában.

Early Bird Kedvezmény

Minden március 23.-ig beérkezett alkotás 10 százalékos Early Bird kedvezményben részesül. A pályázók az alábbi öt fő kategóriában versenyezhetnek: Corporate Films and Videos, Documentaries and Reports (TV, Online, Cinema), Online Media, Production Arts & Crafts és a Student kategória. Nevezési határidő 2021. június elseje.

Bővebb információ – a kategóriákról, a szabályzatról és a nevezési díjról – a fesztivál honlapját található: http://www.cannescorporate.com/en/.

A Cannes Corporate Media & TV Awardsról:

A Cannes Corporate Media & TV Awards évente díjazza a világ legkíválóbb vállalati filmjeit, online média és televíziós alkotásait. A díjakat – vállalati filmes fesztiválként egyedülállóan – a világ egyik legfontosabb filmközpontjában – Cannesban, Franciaországban adják át. A Cannes Corporate Media & TV Awards-ot a Filmservice International alapította 2010-ben, székhelye Bécs. Azóta a fesztivál folyamatosan nő és így válik világszerte a vállalati filmek egyik meghatárózó fesztiváljává.

,