Felkavaró érzések és mágikus vonzalmak a Da Vinci TV-n

Mik rejlenek az emberi kapcsolódások hátterében és hogy van bekötve az agyunk? Mennyire fontos és hogyan működik a vizuális benyomás? Hogyan működik a szív, és van köze az érzelmekhez? A tematikus műsorblokkból számos érdekesség kiderül a szerelem tudományos hátteréről. Február 14-én 17:30-tól a Da Vinci TV-n!

Az angolszász országokban tartott Valentine’s Day ünnepe a 20. század végétől világszerte elterjedt. Az ünnepen a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket, vagy szerelmes üzenettel kedveskednek neki.

A szerelem a Da Vinci TV-n is körülvesz február 14-én. Ám a csatorna történetmesélés helyett izgalmas tudományos kérdéseket feszeget, és rendkívüli összeállítással ünnepli a Valentin-napot. A szórakoztató tanulásra épülő TV-csatorna legkedveltebb műsoraiból válogatta össze a témába vágókat, minden tudományterületről. Az Elmemunkákban agyunk működését ismerhetjük meg, az Ikerdokik bevetésen műsorban pedig a szívről lehet mindent megtudni. A Tudomány nagyban a lebegés elméletét mutatja be, a Csináld magad okosságokban pedig a vonzás természetéről tudhatunk meg részleteket.

Február 14-én a 17:30-tól 20:00 óráig tartó speciális programblokkból minden kis néző megismerheti a szívünk, agyunk és a vonzás működését!

www.davincikids.tv
https://www.facebook.com/DaVinciKidsMagyarorszag

Forrás: Da Vinci TV