Hobo 76 éves! – Újra kellett nyomni legutóbbi albumát, a Rejtő dekameront

Földes László Hobo február 13-án tölti be 76. életévét. Bár színházi fellépései, koncertjei a pandémia miatt sorra elmaradtak, születésnapján kívül is van mit ünnepelnie a napokban. Ugyanis alig néhány hét leforgása alatt elkapkodták a tavaly év végén megjelent, 14 dalt tartalmazó saját kiadású albumát, a Rejtő dekameront. 

Hobo © Földes Borbála

A rendkívül kedvező fogadtatásra, valamint az azóta érkező előrendelések magas számára való tekintettel újranyomták az exkluzív kiadványt, amelyből immáron újfent vásárolhatnak az érdeklődők. Így még több rajongóhoz eljuthat a legendás Rejtő-hősöket (Piszkos Fred, Troppauer Hümér, Fülig Jimmy és a többiek) dalokban és a néhai Korcsmáros Pál stílusában megrajzolt képregénykockák segítségével megidéző album.

Emellett Hobo elkészült legújabb, Térdig a szarban, fülig a szeretetben című könyvével is, melynek mottója a szerző szerint akár ez is lehetne: „A vén ripacs visszanéz”. A több mint hatszáz oldalas mű mellé két – régi számok új verzióját és új dalokat egyaránt tartalmazó – CD  is jár mellékletként. A kiadvány a tervek szerint júniusban a Könyvhétre jelenik meg. 

,