Kövér Béla Bábszínház: Rókus Mókus

Rókus Mókus fürgén ugrik, itt kibújik, ott bebújik. Négylábú főhősünket mondókák, gyermekversek és Szirtes Edina Mókus dalai kísérik végig kalandos útján.

Az előadásra látogató kisgyermekek, Rókus Mókussal kalandozva bepillantást nyerhetnek a bábszínház világába. A bölcsődés korosztály életkori sajátosságait figyelembe véve alakítottuk ki a játékot. A csöppségeknek egy olyan színházi élményben lehet részük, ahol szinte minden második percben történik egy pici csoda, mely odavonzza a tekintetüket a színpadra. Az előadás során legkisebb nézőink, ismerős játékokat láthatnak, mint például: a kukucs játék, a bújócska vagy a kocsikázás.

Az előadás időtartama 25 perc, melyet 20 perc játék követ. Ennek során a gyerekek bemehetnek a színpadra és kipróbálhatják az előadás során látott játékokat.

Legkisebbeknek szóló előadásainkat eddig is nagyon kedvelték a családok, és reméljük, hogy a Rókus Mókus bemutatója után még többen fognak ellátogatni hozzánk. Eleinte a csöppségek színházába, és később nagytermi előadásainkra is.

Forrás: Kövér Béla Bábszínház

,