Mi jár a fejedben? A Rózsavölgyi Szalon műsora

A Mi jár a fejedben 5. adásában Hegedűs D. Géza nemcsak az új szerepéről, Lear királyról beszél, hanem Shakespeare-ről és a korabeli járványról, no meg persze arról, már készül a Churchill és Garbo rendezésére a Rózsavölgyiben. Nálunk. Ő lesz Churchill. Greta Garbo, a svéd ikon Nagy-Kálózy Eszter. A műsorvezetők pedig skandináv karácsonyi pástétomot készítettek Dag Harteliusnak, Svédország budapesti nagykövetének, akit meg is látogattak a rezidencián. Megmutatta nekik azt a történelmi svéd zászlót is, amely Raoul Wallenberg idején volt kitűzve a Svéd Nagykövetségen. És csodásan mesélt a svéd Lucia ünnepről.

S ha már Svédország: Fekete Linda – aki nálunk először szerepel majd az El kell mondanom című előadásban – az ABBA „győztes számát” énekli síelés közben a hó nélküli Budapesten. De Dicső Dániel rendező mégis varázsolt egy kis ünnepi hóesést a műsorban. Fogadják szeretettel ezt a skandináv karácsonyi hangulatú adást is. Nagyon szeretjük csinálni a Mi jár a fejedben? című műsorunkat.

Engedjék meg, hogy egy Nézőnk véleményét megosszuk itt, és köszönjük szépen a figyelmet Mindenkinek. „Kedves rózsavölgyis alkotóközösség! A mai beharangozóban azt írták, hogy ünnepi pillanatokat szeretnének adni a nézőknek. Azt gondolom, hogy ez maximálisan sikerült, biztos vagyok benne, hogy egyre többen vagyunk, akik várjuk az adásokat, ünnepként éljük meg. Nagyon szeretem a műsort, gratulálok hozzá! Jó hangulatú, érdekes, színvonalas, azt különösen szeretem benne, hogy nem csak színészek szerepelnek, mindig valami plusz érdekesség is van benne. Köszönöm ezeket a videókat!”

Köszönjük!!!! Vigyázzanak magukra! Szép ünnepi készülődést!

Forrás: Rózsavölgyi Szalon Arts & Café