Rendkívül sikeresen zárt a KoreaON 2020 online kulturális fesztivál

Rendkívül sikeresen zárta a napot a november 21-én megrendezett első HallyuDay2020 – KoreaON2020online kulturális fesztivál.

Az online térbe szervezett KoreaON2020 fesztiválon az alapítványi tagok videófelvételről és élőben jelentkeztek be a budapesti Koreai Kulturális Központból, reggel 10-től este 21-ig.

A nap folyamán 12 csoport közel 80 művésze, harcművésze és e-sport rajongója lépett fel és mutatta be tudását, valamint Korea különleges kultúráját az érdeklődőknek.

Az online programokhoz összesen 12 ezer néző csatlakozott adásban, 1600 látogató osztotta meg az eseményeket, közel 650 néző szavazott260-an töltötték ki a kérdőíveket és legalább 340 komment és beszélgetés gyűlt össze a nap végére.

Ezek a számok jól mutatják, hogy mennyire hiányzott a Korea-rajongóknak egy olyan program, ami újra összehozza őket, akár csak online térben is. Az Alapítvány pedig törekszik arra, hogy amíg nem lehetnek az érdeklődők újra együtt biztonságban, addig az első sikeres HallyuDay2020 – KoreaON2020 online kulturális fesztivált kövesse majd még több is.

A november 21-i adás teljes változata visszanézhető a Han-You Alapítvány Facebook oldalán.

Han-You – Magyar-Koreai Kulturális és Művészeti Alapítvány

Weboldal: hanyou.hu

Facebook: www.facebook.com/hanyoualapitvany

Forrás: Han-You – Magyar-Koreai Kulturális és Művészeti Alapítvány