Online finisszázzsal zár a Határtalan Design kiállítás a Kiscelli Múzeumban

November 15-én online bejelentkezéssel és a közönségdíjak átadásával fejeződik be a 14 ország 152 dizájnerét, ékszertervezőjét, képzőművészét bemutató tárlat.

Az összművészeti rendezvénysorozat a közönségdíjak kihirdetésével és Góbi Rita kortárs táncművész Szegő Dávid dobszólójára improvizált táncperformanszáról készült film vetítésével zárul. A Határtalan Design kiállítás záróeseményén kerül sor a két közönségdíj kihirdetésére is. Az Art’otel Budapest Park Plaza egy külföldi kiállító részére két főre, két éjszakára szóló utalványt ajánlott fel, egy magyar tervező és partnere pedig a Hungest Hotel valamelyik magyarországi szállodájában tölthet két éjszakát.

A járványügyi helyzet ellenére a kiállítás rekordszámú érdeklődött vonzott. A közönségdíjas tervezőkre leadott szavazatokért a kiállítás szervezői négy kisorsolt látogatót jutalmaznak a kiállító alkotók, Kesserű Andrea és Fazekas Valéria, valamint az Eventuell Galéria és a Palmetta Galéria által felajánlott, egyenként 15.000 Ft értékű utalvánnyal.

A tizenöt éves múltra visszatekintő Határtalan Design kiállítás a története során első ízben, a budapesti eseményt követően, szűkített formában 2021. májusában Pozsonyban az Umelka Galériában, majd ezt követően Bécsben a  designaustriában lesz látható.

A projekt honlapján filmek, blogposztok és más különleges tartalmak mutatják be a kiállítást azok számára, akik személyesen nem tudták megnézni. Emellett immár közel 500 alkotó és támogató partner munkáival is megismerkedhetnek az oldalra látogatók.

A záróesemény időpontja: 2020. november 15. 16:00 – 18:00

Az esemény Facebook linkje:

https://www.facebook.com/events/713657719281825

Tervezett program:

16:00 – 16:10 köszöntőt mond Szigeti Szilvia és Radnóti Tamás, a kiállítás kurátorai

16:10 – 16:15 táncperformansz film (tánc: Góbi Rita, dob: Szegő Dávid, film: Fellegi Dénes)

16:15 – 16:25 a külföldi és a magyar közönségdíj és a szavazásban részt vevő négy nyertes kiállításlátogató nevének kihirdetése

16:25 a kiállító tervezők 3-5 perces prezentációi

A végleges program november 14-én 17:00 órától érhető el az esemény Facebook linkjén és a kiállítás honlapján ZOOM ID 15-én 15:50-től

kiscellimúzeum.hu

design-without-borders.eu

facebook.com/designwithoutbordersbudapest