Tájékoztató elmaradó előadásokról és jegyvisszaváltásról

A ma éjféltől hatályba lépő rendelet értelmében a Szegedi Nemzeti Színház 2020.11.11. 00:00-tól 30 napra bezárja kapuit a nézők előtt, ennek értelmében bizonyos előadások elmaradnak, az ezekre érvényes jegyek visszaválthatók.

A tavaszi és a jelenlegi korlátozások rendkívül nehéz helyzetbe hozták a Szegedi Nemzeti Színházat. Ez az időszak a közönségtől is sok áldozatot követel, a teátrum társulata és több mint 250 dolgozója nevében mégis arra kéri a nézőket, amennyiben lehetőségük van rá, felajánlott jegyeik árával támogassák az intézmény munkáját, hogy a korlátozások feloldása után is megmaradjon a lehetőség a megszokott, magas színvonalú előadások biztosítására.

Mivel nem látni, hogy a 30 napot követően milyen feltételekkel játszhat újra, ezért a novemberre meghirdetett, de le nem játszott, illetve a tavasszal elmaradt, de még nem pótolt előadásokat nem tűzi újra műsorra a színház.

A nézőknek 30 nap áll rendelkezésükre, hogy nyilatkozzanak a birtokukban lévő jegyekről, bérletekről, ez idő alatt az alábbi lehetőségek közül választhatnak:

• Lemondanak jegyükről, támogatva ezzel a Szegedi Nemzeti Színházat.

• Jegyüket vagy bérlethányadukat 2021. december 31-ig érvényes voucherre cserélik, amely a színház bármely meghirdetett saját előadására beváltható.

• Visszaváltják a jegyeiket, bérlethányadaikat.

A jegyirodai ügyintézésen kívül hamarosan online felületen is lehetőség nyílik a jegykezelésre. Ennek részleteiről néhány napon belül tájékoztatást nyújt az intézmény.

A 2019. március 13-a után vásárolt ajándékutalványok, illetve a szabadbérletek érvényessége automatikusan 2021. december 31-ig meghosszabbodik.

A jegyiroda MEGVÁLTOZOTT nyitva tartása 2020. december 10-ig:

Hétfőtől péntekig 10 – 17 óráig.

Szombaton és vasárnap zárva!

https://www.szinhaz.szeged.hu/aktualis/tajekoztatas-jegyvisszavaltasrol

Forrás: Szegedi Nemzeti Színház