November 11-től minden előadásunk elmarad – Jegyvisszaváltás

A 2020. november 9-i, a járvány megfékezése érdekében tett miniszerelnöki bejelentés ismét változást jelent a színházak működésében, köztük a Weöres Sándor Színházéban is.

A hatályos járványügyi szabályozás értelmében általános rendezvénytilalom lép életbe, így november 10. éjféltől kezdődően december 10. éjfélig bezárólag minden előadásunk elmarad.

A 2020. november 10-én 19 órakor kezdődő a Kis hölgy a Maximból című előadásunkat megtartjuk.

Az elmaradt bérletes előadásokat a zárlat megszűnése után pótoljuk.

A 2020. december 4-re meghirdetett Farsangi játék című bemutató új időpontját az újranyitás függvényében tudjuk meghirdetni.

Az Ádám almái, a Pogánytánc, az Equus, A Grönholm-módszer, a Kis hölgy a Maximból című előadásunkra váltott jegyeket december 4-ig visszaváltjuk.

A jegyvisszaváltás az alábbi előadásokat érinti:

Pogánytánc:
okt. 13.
okt. 14.
nov. 12.
nov. 13.
nov. 19
nov. 21.
nov. 26.

Equus:
okt. 27.
nov. 3.
nov. 4.
nov. 5.
nov. 6.
nov. 11.
nov. 14.
nov. 18.

Ádám almái:
nov. 17.
nov. 28.

A Grönholm-módszer:
okt. 17.
nov. 14.

Kis hölgy a Maximból:
nov. 6.
nov. 7.
nov. 10.
nov. 18.
nov. 20.

A Pál utcai fiúk című zenés játékunkra váltott jegyeket nem váltjuk vissza, azokat a későbbiekben pótoljuk. A pontos időpontról felületeinken (weboldal, Facebook, Instagram) adunk tájékoztatást.

Amint végleges adat áll rendelkezésünkre a november 10. éjféltől érvényes zárlat utáni folytatásról, felületeinken (weboldal, Facebook, Instagram) jelezzük.

Kérjük továbbra is szíves türelmüket, szolidaritásukat! A világjárvány miatt kialakult, új helyzet számunkra is ismeretlen, igyekszünk lehetőségeinkhez mérten, a szabályok betartásával az Önök számára a legkielégítőbb módon eljárni.

Bízunk továbbra is támogatásukban!

Köszönjük!

Felelősséggel egymásért, Önökért, mindannyiunkért!

#wssz #vigyázzunkegymásra

http://www.wssz.hu/

Forrás: Weöres Sándor Színház