Sue Fabisch: Anyatigrisek – A koncert musical

A gyermek születése csak az első megpróbáltatás… Az anyaság egy életre szól. – A Liliom Produkció jóvoltából végre hazánkban is látható a világhírű musical, Sue Fabisch legendás darabja! Az eredeti angol nyelvű előadást tíz éve játsszák töretlen sikerrel a világ minden táján. A produkciót Danics Dóra, Veres Mónika Nika, Jónás Andi és Király Linda főszereplésével a női témákat eddig is nagy sikerrel színpadra állító – Tallós Rita rendezi. Az Anyatigrisek című koncertszínházi előadást november 15-től láthatja a nagyközönség Budapesten, a MOM Kulturális Központban.

Tallós Rita

Az Anyatigrisek tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy fekete öves anyuka vagy tapasztalatlan kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan mindenkit jókedvre derít majd.

Kell ennél több a közönségnek?

Amy-nek, a mindenórás kismamának babaváró bulit rendeznek a barátnői. Barbara az érzelmileg túlfűtött főállású háziasszony, Brooke a munkamániás, folyton stresszes ügyvédnő és Tina az elvált, megfelelés-kényszeres anyuka együtt látják el jótanácsokkal a várandós házigazdát, akinek igencsak naiv elképzelései vannak az anyaságról.

A három nőnek hála, már nem sokáig…

Az eredeti angol nyelvű előadást, amely eddig négy kontinensen aratott töretlen sikert, tíz éve játsszák folyamatos teltházzal a világ minden táján. A Liliom Produkció jóvoltából a magyar közönség is végre megismerheti a világhírű musicalt, méghozzá koncertszínházi formában. Fergeteges érzelmi hullámvasút, amelynek minden pillanata élmény!

A koncertszínházi előadásban olyan zenei traktusok hangzanak fel híres musicalekből, amelyek mindenkinek ismerősen csengenek majd….és ez nem véletlen….

Az Anyatigrisek a Liliom Produkció első saját darabja, amellyel bemutatkozik a magyar közönségnek. Tallós Rita, ízig-vérig boulevard rendező. Több nagysikerű előadásával már bizonyította, hogy kitűnő érzékkel választja ki, miből lesz sikerprodukció. Leghíresebb rendezése a Menopauza, a mai napig folyamatos teltházzal fut a Játékszínben. Az Anyatigrisekkel a Liliom Produkció női színháza indul el.

A SZERZŐKRŐL:

Sue Fabisch (író)
Sue Fabisch, díjnyertes dalszerző, író, akinek Motherhood the Musical című darabja már több mint tíz éve szórakoztatja külföldön a nézőket folyamatos teltházzal. Japántól, Ausztrálián keresztül, Nagy-Britannián át az Amerikai Egyesült Államokig mindenhol folyamatos sikert arat. Az előadás dalai elnyerték a Radio Disney díját. Emellett, Sue saját szerzeményeiből álló albuma bekerült a Billboard Magazine Comedy Chart első 10 helyére, valamint az Avon Lady Album című CD-jét az azonos nevű kozmetikai vállalat forgalmazza világszerte 3 millió eladott példánnyal.

A New Jersey-ből származó Sue-nak három gyermeke van (négy, ha a férjét is számolja), jelenleg Nashville-ben él.

Johnny Rodgers (zeneszerző)
Johnny Rodgers, nemzetközileg elismert énekes-dalszerző, Broadway veterán, az amerikai zene nagykövete. Johnny, a New York-i Éjszakai élet-, a Bisztró- és MAC-díjakat nyerte el eddig a Carnegie Hall-ban, a Jazz-ben a Lincoln Center-ben, és más premier klubokban végzett előadásaiért. Dalszerzői munkájának elismeréseként a Billboard és az ASCAP Alapítvány díjait kapta meg.

AZ ELŐADÓKRÓL:

Király Linda, a New York-i születésű énekesnő gyerekkora óta foglalkozik énekléssel. Nemcsak énekesnőként, de dalszerzőként is sikereket ért el. Számos nemzetközi előadónak írt már dalt, amelyek közül a legismertebb Bob Sinclar számára készített Groupie című száma, amelyet már több millióan néztek meg a YouTube-on.

Veres Mónika, Nika már kisgyermekként a Magyar Rádióban énekelt szignál zenét. Tizennégy évesen, megjelent első saját albuma. 2008-tól az ország leghíresebb tehetségkutató műsorainak volt állandó vokálosa, úgy mint a Megasztár és az Eurovíziós Dalfesztivál, majd a Voice műsorvezetője lett.

Jónás Andit a Romantic énekesnőjeként ismerhette meg a közönség, a vele készült roma dance trió első albuma aranylemezt kapott. Később olyan előadók, együttesek lemezein vokálozott, mint Cserháti Zsuzsa, Szikora Róbert, az Irigy Hónaljmirigy és a Nox. Emellett, színész-énekesi tehetségét színházban kamatoztatja jelenleg is és több reklámfilmben is hallhatjuk hangját.

Danics Dóra 2013-ban írta be magát a magyar hírességek közé, első nőként megnyerte  az X-Faktort, miközben egyszer sem párbajozott. 2016 óta a Cimbaliband zenekar énekesnője. Televízióban is többször láthattuk, a közönség Biancaként ismerhette meg az Oltári csajok című sorozatban. Első albuma Bújócska címmel jelent meg.

Az Anyatigrisek című előadásról bővebb információ a Liliom Produkció honlapján és facebook oldalán tekinthető meg.

www.liliomprodukcio.com

https://www.facebook.com/liliomprodukcio

Előadás időpontok:

november 15. (vasárnap) 19:00 – PREMIER

november 21. (szombat) 19:00

december 16. (szerda) 19:00

január 1. (péntek) 19:00

Jegyvásárlás: https://momkult.jegy.hu/program/anyatigrisek-120706

Forrás: Liliom Produkció