Penny a M.A.R.S-ból – Jön a nagy sikerű sorozat harmadik évada, milánói helyszínekkel!

A kamaszok körében Magyarországon, a Disney Csatornán az egyik legnézettebb sorozat, a „Penny a M.A.R.S.-ból” immáron a harmadik évaddal jelentkezik. Az új évad központi témája a barátság, szerelem, zene, valamint a külső adottságok elfogadása.  

A Disney Csatorna egyik legnépszerűbb sorozatának legújabb részei október 10-étől láthatóak. A sorozat főszereplője, Penny egy tizenhat éves tini, aki egy híres popsztár, Bakia eltitkolt lánya. Pennynek és legjobb barátnőjének Camillának közös kalandja akkor kezdődik, amikor részt vesznek egy rangos művészeti iskola, a M.A.R.S. meghallgatásán.

Ez történik az új évadban!

A harmadik évad különlegessége, hogy Milánóban forgatták. Milánó, Róma után Olaszország második legnagyobb városa, ami a magyar utazók körében is kedvelt turisztikai célpont volt. Épp ezért könnyen felismerhetőek az olyan ikonikus milánói helyszínek, mint például a Navigli, ami Milánó egyik leghangulatosabb negyede, ahol a csatornát számos régi épület, kávézó, bár szegélyezi.  

Az új epizódokban Pennynek már egyre több és nehezebb szituációkkal kell szembe néznie. A cselekmény egyik szála, hogy Penny mennyire bízik meg önmagában és mennyire hagyja, hogy a szerelmét illetően eluralkodjon rajta a féltékenység: Sebastian zenei turnéra indul és Penny számára könnyen félreérthető képeket posztol… Mindemellett Pennynek Sasha személyében egy rosszakarója is akad, és ezzel a bonyolult kapcsolattal is muszáj megbirkóznia.

A harmadik évadban számos új karakter is feltűnik, például Rob, Martha és Vicky. Vicky arcán egy régi sérülés nyoma látható, ami miatt az iskolásban gyakran csúfolják. Természetesen Penny kiáll Vicky mellett, és a barátságukból kiderül, miért fontos, hogy megtanuljuk elfogadni a külsőnket. Ezenkívül, a harmadik évadban fény derül arra is, hogy Penny mennyire rajong a zenéért: vajon valóra válik az álma, hogy híres énekesnő legyen, vagy számos akadállyal kell még szembenéznie az útján? Esetleg teljesen fel kell adni a vágyott hivatást, és egyik másik álmot kellene választania?

A sorozatról

Penny karakterét az immáron huszonnégy éves sztár, Olivia Mai-Barrett játssza. A fiatal színésznő az Italia Conti Academy of Theatre Arts művészeti akadémián végzett és olasz tévéreklámokban, rövidfilmekben szerepelt. Az ismertséget a Disney sorozata hozta el számára. Azóta tinilányok ezrei követik az életét és utánozzák a fiatal színésznő stílusát. A harmadik évadot ­­- csakúgy, mint az előzőket – Claudio Norza rendezte és összesen tizenhárom epizódból. A szituációs komédia műfajába tartozó tévéfilm sorozat a 3Zero2 és a The Walt Disney Company Italy gyártásában készült.

Harmadik évad, első epizód premier: október 10-én 10:00-kor.

Minden hétköznap 19:00 órakor, hétvégén 10:00 órakor keresd a Disney Csatornán!

  • Penny a M.A.R.S.-ból sláger dal:
  • Főbb szereplők:

Forrás: National Geographic, Disney Csatorna