Tárlatvezetésekkel várja látogatóit a World Press Photo kiállítás

Tisztelt Látogatók!

A Magyar Nemzeti Múzeumban található World Press Photo kiállítás tárt karokkal várja látogatóit 2020. szeptember 24-től október 25-ig. Tágas múzeumi térben, biztonságos környezetben tekinthetik meg a gyakran megrázó pályaműveket bemutató tárlatot. Idén több kiállítás is kíséri melyeket szintén érdemes megtekinteni. Természetesen a látogatóknak a tárlatvezetésekről sem kell lemondaniuk!

Polar bear mom and cub visit the ice floe and check out flags and equipment next to Polarstern vessel. October 10, 2019, Esther Horvath

Nyitva tartás:

2020. szeptember 24. – október 25.
Kedd – csütörtök és vasárnap: 10-18 óráig
Pénteken és szombaton 10-20 óráig.

A World Press Photo kiállításhoz kapcsolódó tárlatvezetések és programok részleteiért érdemes folyamatosan követni a múzeum honlapját!

Eddig meghirdetett vezetések:
október 2-án 17:00 órakor – Bánkuti András
október 6-án 16:00 órakor – Virágvölgyi István
október 8-án 16:00 órakor – Bánkuti András
október 9-én 17:00 órakor – Virágvölgyi István
További időpontok hamarosan!

Jegyár: World Press Photo kiállítás jegyára. Kérjük, hogy a jegyvásárlás során a program időpontjára szóló jegyet vásárolják még és figyelmesen olvassák el a kiállításra vonatkozó technikai információkat! Megértésüket köszönjük!
A program regisztrációköteles! Az oldal tetején található „Regisztráció” gombra kattintva lehet a programra jelentkezni.
Találkozási pont: WPP kiállítás bejárata!

Egyéni vagy csoportos tárlatvezetésekkel kapcsolatos információk:
Biró Dávid, biro.david@mnm.hu; +36-1-327-7700 / 249 , +36-30-449-58-29

Technikai információk a látogatók részére a kiállítás megtekintéséhez:
A vírushelyzet miatt egy adott időszakban csak korlátozott számú látogató tartózkodhat a kiállításban. Emiatt a vásárolt jegyek a rajta feltüntetett időpontra érvényesek. Az idősávos beosztásban 1 órán belül folyamatos haladással maximum 150 fő léphet be. A látogatók a jegy felületén megjelenő idősávban érkeznek a kiállításba, ahol a belépéstől számított javasolt tartózkodási idő 1-1,5 óra. Attól eltérő időpontban nem tudnak belépni a kiállításba. A múzeum látogatása és a kiállítások megtekintése az aktuális egészségvédelmi szabályok betartása mellett zajlanak!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy  kedd, szerda, csütörtök és vasárnapi napokon a kiállítás 18 órakor BEZÁR! Kérjük ennek figyelembevételével tervezzék látogatásukat. Amennyiben 17 órára váltottak jegyet, akkor az érintett napokon 18 óra után nem tartózkodhatnak a kiállításban! Pénteken és szombaton a kiállítás 20 órakor zár. Ennek értelmében, ha a tárgyi napokon 19 órakor érkeznek, akkor 20 órakor el kell hagyniuk a kiállítást!

Megértésüket köszönjük!

Jegyvásárlás

Kísérő kiállítások

Digital Storytelling
Az egyre népszerűbb online médiát a Digital Storytelling filmjei és multimédiái képviselik kísérőprogramként. Folyamatos moziélményt nyújtanak a dokumentarista filmek a kiállítótérből nyíló moziteremben.

PÉLDA-képeim
Tóth József (Füles) PÉLDA-képeim kiállítása, portrék magyar fotográfusokról.

Next-Image Mobilfotó
A telefonnal készített Next-Image nemzetközi verseny magyar győztesei, illetve a meghívott magyar fotográfusok – Hajdú D. András, Pályi Zsófia, Potyó Imre, Sopronyi Gyula, Stiller Ákos, Ljasuk Dimitry (video) képeivel találkozhatnak akik meglátogatják a kiállítást.

A kísérő kiállítások a World Press Photo-ra váltott belépőjeggyel látogathatóak!

További információ:https://www.worldpressphoto.org/collection/photo-contest​​​​
https://www.worldpressphoto.org/media-center/28574
https://mnm.hu/hu
https://mnm.hu/hu/kiallitasok/idoszaki/world-press-photo-2020
https://www.facebook.com/worldpressphotobudapest

Forrás: Magyar Nemzeti Múzeum

,