Music ül a fűben – 2.0

2020. szeptember 17-én 18:30-kor ismét megrendezik a Music ül a fűben komolyzenei pikniket, mely a Millenáris Park és a MÁV Szimfonikus Zenekar közös rendezésében valósul meg. Dénes-Worowski Marcell karmester és Seidl Dénes Mihály trombitaművész ezúttal a nyári élményekre reflektálnak a komolyzene szemüvegén keresztül, a megszokott könnyed, humoros és tartalmas formában. 

A MÁV Szimfonikus Zenekart Dénes-Worowski Marcell vezényli, aki állandó karmestere, Seidl Dénes Mihály pedig állandó műsorvezetője a MÁV Szimfonikus Zenekar Unokák és nagyszülők koncertsorozatának. Ők ketten évek óta műsorvezetői a saját alapítású Koncert Plusz előadássorozatnak is, amely kifejezetten a fiatal felnőttek kezébe ad eszközt ahhoz, hogy a zenehallgatás egy mélyebb és komplexebb élménnyé váljon. 

A fiatal zenészek a karantén alatt sem voltak tétlenek: a koncertpedagógiai tevékenységek egyre növekvő igényét látva, szabadjára engedték fantáziájukat, számtalan ötletüket öntötték formába, aminek hamarosan megalakuló start up-juk fog majd keretet adni. Annyi bizonyos, a Koncert Plusz és a Music ül a fűben csak a kezdet, még sok hasonlóan kreatív, igényteremtő és szórakoztató program várható tőlük.

Forrás: MÁV Szimfonikus Zenekar